Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 74 (8298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Peste 800 de lucrări plastice realizate de preșcolari, expuse la Primagra Center

Joi, 30 Martie 2023 (13:47:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Primagra Center (fosta Galerie Mall) din municipiul Suceava va avea loc vineri, 31 martie 2023, începând cu ora 13:00, premierea celor mai bune lucrări realizate de preșcolari în cadrul Concursului de artă plastică ,,Penelul fermecat”, ediția a XVIII-a, faza județeană.

Expoziția cuprinde 824 de lucrări ale preșcolarilor din județul Suceava, din localități din mediul rural și urban, din zonele Fălticeni, Rădăuți, Gura Humorului, Siret, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Suceava.

Premiile acordate după jurizarea lucrărilor: 402 premii I, 214 premii II, 147 de premii III, 57de mențiuni și 28 de diplome de participare. Cele 852 de lucrări participante la concurs sunt dispuse pe cele patru secțiuni: desen/pictură - 496, grafică - 101, modelaj -180 și mozaic- 66. Se evidențiază participarea la concurs a copiilor de la Grădinița Specială Fălticeni cu 9 lucrări, cărora li s-au acordat 7 premii I și două premii II.

Echipa de organizare a competiției, prof. Maria Matei, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit (GPP) ,,Gulliver” Suceava, prof. Niculina Niță, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit (GPP) ,,1-2-3” Suceava, Lăcrămioara Avădănei, profesor învățământ preșcolar la Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti, vă invită „să experimentăm împreună, adulți și copii,  trăirea bucuriei și satisfacției de a aparține unei familii lărgite, numeroase, care rezonează cu valorile tematice reprezentate plastic de preșcolari, prin vizionarea expoziției care cuprinde desene, modelaje, mozaicuri, care  transmit bucuria și starea de bine generate de viețuirea alături de familie și prieteni”.

Tema manifestării, ,,Bucuria de fi împreună cu familia și prietenii”, a generat nevoia ca noțiunile de familie și prietenie „să fie accesibilizate de către cadrele didactice pe înțelesul preșcolarilor între 4-6 ani”.

Concursul de artă plastică pentru preșcolari ,,Penelul fermecat” a parcurs etapa județeană în perioada 1-31 martie 2023. Competiția a fost inițiată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava și s-a derulat în parteneriat cu Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional a judeţului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici, Filiala Suceava, Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu" Suceava, Facultatea de Știinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii ,,Ștefan cel Mare" Suceava. De organizare s-au ocupat cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Gulliver” Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit ,,1-2-3” Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 800 de lucrări plastice realizate de preșcolari, expuse la Primagra Center.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 800 de lucrări plastice realizate de preșcolari, expuse la Primagra Center0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei