Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 69 (8293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un humorean a fost chemat la echipa națională pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial de minifotbal

Vineri, 24 Martie 2023 (17:16:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Humoreanul Bogdan Botezatu a fost convocat la echipa națională de minifotbal a României pentru Turneul Internațional Eurocup Socca de la Chișinău, care se va desfășura în intervalul 29 martie – 3 aprilie. Primele trei clasate la competiția din Republica Moldova se vor califica la Campionatul Mondial de minifotbal, ce va fi găzduit de Arabia Saudită, în luna noiembrie. 14 reprezentative vor participa la turneul de la Chișinău, România fiind repartizată în grupă cu Spania, Albania și Luxemburg.

În vârstă de 30 de ani, Bogdan Botezatu a jucat fotbal în tinerețe la Rapid CFR Suceava, Știința Miroslava și Bucovina Pojorâta în eșaloanele valorice doi și trei din țara noastră, având și o experiență la o formație de liga a III-a din Turcia. În prezent, Bogdan este profesor de sport la școala gimnazială din Rediu, o localitate de lângă Iași, manager al școlii de fotbal „Magic Boys” din ultima capitală a Moldovei, un jucător apreciat de minifotbal și proaspăt tătic.

„Am renunțat poate prea repede la fotbal, însă am trăit câteva experiențe neplăcute din punct de vedere financiar la echipele pentru care am evoluat, așa că am decis să îmi văd de studii și să urmez alt drum. La minifotbal am avut parte de momente de satisfacție, sunt multiplu câștigător al Ligii Magice Iași, iar anul am trecut am reușit să cuceresc Supercupa României, împreună cu echipa Las Vegas. Am jucat bine în ultimii doi ani, iar această convocare la echipa națională nu poate decât să mă bucure. Sper să facem un turneu bun la Chișinău și să reușim să ne calificăm la turneul final al Campionatului Mondial”, a declarat Bogdan Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un humorean a fost chemat la echipa națională pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial de minifotbal.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un humorean a fost chemat la echipa națională pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial de minifotbal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei