Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 67 (8291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un nou camion care transporta ilegal material lemnos, confiscat de polițiști

Miercuri, 22 Martie 2023 (14:06:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou camion folosit la transportul ilegal de material lemnos a fost confiscat de polițiștii suceveni. Este a șaptea mașină de mare tonaj pe care oamenii legii îl confiscă doar de la începutul acestui an, valoarea acestora fiind de peste 200.000 de euro. Ultimul caz s-a înregistrat marți, 21 martie, când lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vamaau oprit pe DN 17, la Vama, pentru control, un camion care transporta material lemnos. La volan se afla un bărbat din Stulpicani, care a prezentat pentru control actele personale și ale mașinii, dar și avizul de însoțire pentru cantitatea de 14,12 mc lemn rotund rășinoase, specia molid. Pentru că au avut suspiciuni legate de proveniența lemnului, s-a decis interogarea aplicației electronice SUMAL 2.0 CONTROL. Cu acest prilej s-a stabilit că avizul de însoțire prezentat la control a fost emis cu 3 minute înainte ca mașina să fie oprită de polițiști. Oamenii legii au ajuns la concluzia că „transportatorul profesionist în timpul transportului a oprit în mod intenționat datele mobile, sistemul de localizare sau a dezinstalat aplicația SUMAL 2.0 avize sau a constatării agentului constatator care a realizat controlul”. În aceste condiții, s-a stabilit că material lemnos este fără proveniență legală. Camionul a fost însoțit la sediul Depozitului pentru Bușteni Dragoșa din cadrul Ocolului Silvic Vama, unde materialul lemnos a fost descărcat și inventariat, rezultând o cantitate de 15,81 mc lemn rotund rășinoase, specia molid.Marfa, în valoare de 8.036 de lei, a fost confiscată și depozitată la sediul Depozitului pentru Bușteni Dragoșa, iar camionul în valoare de aproximativ 20.000 euro a fost confiscat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou camion care transporta ilegal material lemnos, confiscat de polițiști.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou camion care transporta ilegal material lemnos, confiscat de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei