Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 66 (8290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

18 din cei 21 de elevi calificați la Olimpiada Națională de Matematică sunt de la Colegiul „Ștefan cel Mare” Suceava

Marţi, 21 Martie 2023 (10:50:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava trimite la Olimpiada Națională de Matematică din acest an 21 de elevi de gimnaziu și liceu.

18 dintre aceștia sunt elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava, doi sunt de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, iar unul provine de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

Cei 18 ștefaniști din lotul județean sunt: Tudor Andrei Spînu - clasa a V-a, Andrei Sfichi - clasa a VI-a, Anastasia Grădinariu - clasa a VII-a, Tudor Amorăriței - clasa a VII-a, David Palaghianu - clasa a VIII-a, coordonați de prof. Raluca Crisantha Alexa; Magda Iulia Popa - clasa a X-a, Luca Antonio Laslău - clasa a X-a, pregătiți de prof. Dan Popescu; Paul Burcă - clasa a XI-a, Alexandru Ispir - clasa a XI-a,

Vlad Gabriel Airinei - clasa a XI-a, Michael Ioan Buzdugan - clasa a XI-a, coordonați de prof. Constantin Scutaru; Tudor Andrei Aparaschivei - clasa a IX-a, Aurel Rareș Poinaru - clasa a IX-a, Sandra Dulgheriu - clasa a XI-a, Ionuț Buceac - clasa a XII-a, pregătiți de prof. Cristian Amorăriței; Șerban Orza - clasa a XII-a

Cristina Maria Popa - clasa a XII-a, Alexandros Niță - clasa a XII-a, coordonați de prof. Marius Marchitan.

„Super performanță a pasionaților de matematică din colegiul nostru! (...) Felicitări tuturor elevilor care au participat la etapa județeană a olimpiadei, profesorilor coordonatori și părinților! Felicitări suplimentare performerilor și mult succes la faza națională!”, au transmis reprezentanții colegiului sucevean.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 Suceava care s-au calificat la etapa națională a olimpiadei sunt: Luca Hudema - clasa a VI-a, prof. Claudia Marchitan, și Ema Ioana Gavriluță - clasa a VI-a, prof. Felicia Apostol.

De la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc merge mai departe în competiție Sebastian Ionuț Buliga, din clasa a IX-a, pregătit de prof. Vladimir Cerbu.

Olimpiada de matematică se desfășoară în perioada 10 – 14 aprilie, la Slobozia (județul Ialomița) – pentru elevii claselor V – VI, la Tg. Jiu (județul Gorj) – pentru clasele VII- VIII, la Craiova (județul Dolj) – pentru elevii de liceu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 18 din cei 21 de elevi calificați la Olimpiada Națională de Matematică sunt de la Colegiul „Ștefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 2843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
18 din cei 21 de elevi calificați la Olimpiada Națională de Matematică sunt de la Colegiul „Ștefan cel Mare” Suceava4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei