Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 62 (8286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Marșul pentru viață”, ediția a XIV-a, la Fălticeni

Joi, 16 Martie 2023 (09:32:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Fălticeni va avea loc duminică, 26 martie 2023, începând cu ora 12:15, „Marșul pentru viață”, ediția a XIV-a. Am aflat de la pr. Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sfântul Apostol Andrei” Fălticeni, că toți cei care vor să participe la Marșul Pro Viață ar trebui să se adune duminică, în jurul orei 12:00, în fața Bisericii „Sfântul Ilie” din Fălticeni, „pentru a deveni vocea principală pentru viață”.

„Viața este cel mai mare dar și protejarea ei a devenit o cauză principală a societății creștine din România, prin glasul Bisericii, dar și a diferitelor ONG-uri și asociații creștine. Mama este prin excelență modelul principal al fiecărui om din această lume, iar datoria noastră de creștini este să protejăm această ființă de toate atacurile furibunde care se năpăstuiesc asupra ei. Așadar, vă îndemn pe voi toți, copii și tineri, părinți și bunici, să ne unim preț de un ceas într-un gând și o simțire, transmițând un mesaj clar societății și lumii în general. Viața merită protejată și trebuie să aibă prioritate indiferent de dificultățile care pot apărea pe parcursul călătoriei noastre de pe acest pământ. Mamele și copiii trebuie protejați de noi toți, căutând întotdeauna mobilizare când apar situații pe care o familie nu le poate gestiona fără sprijinul societății și, în speță, fără implicarea directă a comunităților creștine. Un bax de pampers, o hăinuță, ceva de mâncare, dreptul la educație și sprijinul necondiționat până la momentul când un tânăr își poate deschide singur aripile să-și ia zborul, este de datoria noastră. Un copil salvat de la avort reprezintă un univers întreg câștigat. Orice mamă care este conștientizată de miracolul nașterii și poate fi ajutată să parcurgă aceste 9 luni, încredințată că se află în situația de a deveni împreună creatoare cu Dumnezeu la actul vieții, este un câștig pentru eternitate”, a mai transmis preotul Alexandru Lungu.

Duminică, pe 26 martie 2023, va avea loc Marșul pentru viață în multe orașe ale țării. Marșul pentru viață face parte din seria de activități desfășurate anual în luna martie, în „Luna pentru viață”, venind să accentueze importanța conștientizării deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Marșul pentru viață”, ediția a XIV-a, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Marșul pentru viață”, ediția a XIV-a, la Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei