Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 62 (8286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

61 de specialiști, oameni de succes din județ, în dialog cu elevii Colegiului ”E. Hurmuzachi”

Joi, 16 Martie 2023 (12:02:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Miercuri, 15 martie, comunitatea școlară de la Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți a fost gazda unui eveniment de o anvergură deosebită.

Sugestiv intitulat “Repere pentru viață”, evenimentul și-a propus și a reușit să aducă în fața elevilor nu mai puțin de 61 de specialiști din diverse domenii de activitate, personalități cu cariere profesionale și publice remarcabile, modele de urmat în cariera profesională pentru cei aproape 900 de elevi ai colegiului.

Cele 120 de activități susținute de invitații de miercuri au oferit posibilitatea tuturor elevilor de a interacționa cu câte 4 din cei 61 de invitați.

Oaspeții, personalități din județ - medici, avocați, jurnaliști, universitari, antreprenori, profesori, magistrați, reprezentanți din administrația județeană – le-au vorbit tinerilor despre povestea lor, experiențe, lecții învățate în timp, au interacționat cu elevii și le-au răspuns la întrebări. 

„Utilitatea și succesul evenimentului, confirmate de toate părțile implicate, ne obligă să continuăm, să avem în vedere astfel de demersuri inedite, în sprijinul orientării în carieră a elevilor noștri, și în viitor. Peste 1000 de persoane implicate, profundă recunoștință și mulțumire tuturor!”, a transmis directorul colegiului, Adrian Puiu.

Amplul eveniment a fost orchestrat de conducerea liceului, în speță directorul Adrian Puiu și adjunctul Luminița Lăzărescu, consilierul educativ Miriam Leon-Postolache și toți ceilalți 50 de colegi cadre didactice.

Printre cei 61 de invitați/traineri s-au numărat: Tiberiu Avram (jurnalist, redactor-șef Monitorul de Suceava); Alexandru Calancea (medic cardiolog, managerul Spitalului Județean Suceava); Gabriel Cărăbuș (directorul Bibliotecii Bucovinei); Alina Chifan (director comercial Egger România); George Ciobîcă (judecător/președinte Judecătoria Rădăuți); Adina Colomeischi (decan Facultatea de Științe ale Educației, USV); Mircea Diaconu, Ștefan Purici, Mihai Damian – prorectori USV; Florin Donisan (antrenor fitness, administrator sală fitness); Ionuț Epureanu (comisar-șef de poliție); Angelica Flutur (interpret muzică populară); Gheorghe Flutur (inginer silvic/președinte Consiliul Județean Suceava) și Bogdan Loghin (primar Rădăuți); Alexandru Moldovan (prefectul județului); Tatiana Vîntur (inspector școlar).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 61 de specialiști, oameni de succes din județ, în dialog cu elevii Colegiului ”E. Hurmuzachi”.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
61 de specialiști, oameni de succes din județ, în dialog cu elevii Colegiului ”E. Hurmuzachi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei