Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 56 (8280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9695 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6078 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Sărbătoarea Mărțișorului”, spectacol dedicat femeilor din Centrul de Recuperare Sasca Mică

Joi, 9 Martie 2023 (16:07:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Sasca Mică a organizat pe 8 Martie spectacolul ,,Sărbătoarea Mărțișorului”, dedicat beneficiarelor-femei din centru.

După multe ore de pregătire, de repetiții, de emoții, beneficiarii centrului, coordonați de conducerea centrului, au creat un eveniment pe placul tuturor.

Grupul ,,Speranța”, format din beneficiarii CRRN Sasca Mică, a încântat publicul cu un program artistic format din cântece și dansuri populare, specifice zonei etnografice Cornu Luncii - Sasca Mică. „Ne-am bucurat și de prezența soliștilor vocali Stelian Rusu, Mirela Ungureanu, Gheorghiță Ciot și Daniela Aldea, care au oferit mărțișoare muzicale celor prezenți. Acest regal folcloric a fost încheiat cu microrecitalul de muzică clasică, la pian, susținut de meloterapeutul CRRN Sasca Mică, Lucian Afilipoaei”, a declarat Sonia Cuseac, șefa CRRN Sasca Mică.

Persoanele cu dizabilități din centrele sucevene, spun organizatorii, așteaptă cu nerăbdare orice eveniment în care se pot implica și pot demonstra talentul și abilitățile pe care le au. „Sărbătoarea Mărțișorului” a fost dedicată, cu prioritate, sărbătoririi femeii, dar implicarea a fost din partea tuturor beneficiarilor. Centrul de la Sasca Mică beneficiază de o stație de radio cu circuit intern, din echipa redacțională făcând parte și două femei, care au abilități în acest sens, din rândul beneficiarilor.

De asemenea, tot la acest centru s-a înființat un teatru de păpuși, „cu scenă și păpuși superbe”, un proiect important și de suflet în care sunt implicați și beneficiarii. Trupa de teatru de păpuși de la CRRN Sasca Mică va susține un spectacol de păpuși la o grădiniță din Fălticeni, unde a fost invitată pentru a le face o bucurie copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sărbătoarea Mărțișorului”, spectacol dedicat femeilor din Centrul de Recuperare Sasca Mică.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Sărbătoarea Mărțișorului”, spectacol dedicat femeilor din Centrul de Recuperare Sasca Mică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei