Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 54 (8278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Voleibaliștii de la CSM Suceava vor juca primele două meciuri din play-out în deplasare

Marţi, 7 Martie 2023 (15:31:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revenită după o pauză de 12 ani în eșalonul de elită al voleiului românesc, formația CSM Suceava a încheiat pe ultimul loc sezonul regulat al Diviziei A1. În aceste condiții, echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc va evolua în continuare în play-out-ul pentru menținerea în prima divizie, alături de ocupantele pozițiilor 9, 10 și 11 în clasament, este vorba de Unirea Dej, Știința București și Universitatea Cluj.

Pentru că sunt partide decisive pentru stabilirea echipelor care își vor păstra locul în Divizia A1, acestea se vor disputa după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, în zilele de 8 și 9 aprilie (pe terenul echipei mai bine clasate), 22 și 23 aprilie (pe terenul echipei mai slab clasate) și 26 aprilie – meciul decisiv în caz de 2-2, pe terenul formației mai bine clasate. Învingătoarele își vor păstra locul în prima divizie, în timp ce învinsele vor retrograda.

Competiția va continua cu două dueluri fără miză, pentru stabilirea ierarhiei finale. Învingătoarele se vor întâlni pentru stabilirea ocupantelor locurilor 9 și 10, iar învinsele pentru pozițiile 11 și 12. În ambele cazuri se va juca după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, în zilele de 29 aprilie, 3 mai și, dacă mai e nevoie de o partidă decisivă, pe 7 mai.

Așadar, CSM Suceava va începe play-out-ul cu două meciuri pe terenul celor de la Unirea Dej, în zilele de 8 și 9 aprilie, după care vor urma partidele din sala „Dumitru Bernicu”, pe 22 și 23 aprilie. În caz de egalitate după patru jocuri, confruntarea decisivă pentru evitarea retrogradării va avea loc pe 26 aprilie, la Dej.

În celălalt duel din play-out se vor afla față-n față Știința București (locul 10) – U Cluj (locul 11).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voleibaliștii de la CSM Suceava vor juca primele două meciuri din play-out în deplasare.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voleibaliștii de la CSM Suceava vor juca primele două meciuri din play-out în deplasare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei