Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 49 (8273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci elevi, implicați într-un accident când trebuiau să fie la școală. Tânărul de la volan ar avea permis de conducere de o zi

Miercuri, 1 Martie 2023 (10:18:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În autoturismul implicat în accidentul dintre Dumbrăveni și Verești se aflau cinci tineri, toți elevi în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din Dumbrăveni.

Contactată de Monitorul de Suceava, Adriana Duceac, directorul Liceului ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, a confirmat că toți cei cinci sunt elevi în clasa a XII-a, specializarea mate-info. Aceasta a mai precizat că orele de curs au început la 7.50 iar cei cinci elevi au fost absenți la prima oră.

O altă informație importantă este că tânărul care s-a aflat la volan ar avea permisul de conducere primit de doar o zi.

Miercuri dimineață, tânărul și-a dus mama cu mașina la dispensarul la care lucrează după care ar fi trebuit să lase mașina în apropiere și să meargă la școală pe jos. Ce s-a întâmplat mai departe nu se știe dar cert este că cei cinci elevi s-au urcat în autoturismul VW Passat și au plecat pe sensul de la Dumbrăveni spre Verești. Din păcate, nu au mai ajuns la Verești.

Tânărul de la volan a pierdut controlul asupra mașinii, care a intrat violent într-un cap de pod.

Pompierii militari au anunțat, miercuri dimineață, că un autoturism în care se aflau cinci tineri a fost scăpat de sub control și a intrat într-un cap de pod, între Dumbrăveni și Verești. Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că în accident sunt implicați 5 tineri. Patru ambulanțe de la Serviciul Județean Suceava s-au deplasat și ele de urgență spre locul accidentului.

Unul dintre răniți era încarcerat în mașină și a fost extras de pompierii militari din mașină.

Toți cei cinci, inclusiv rănitul încarcerat, erau conștienți și cooperanți dar aveau leziuni. Cei cinci tineri au fost transportați cu toții la Spitalul Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci elevi, implicați într-un accident când trebuiau să fie la școală. Tânărul de la volan ar avea permis de conducere de o zi.
 Vizualizări articol: 4485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci elevi, implicați într-un accident când trebuiau să fie la școală. Tânărul de la volan ar avea permis de conducere de o zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei