Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 49 (8273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadouri unice la Iulius Mall Suceava, în cadrul campaniei ,,It`s your time to shine!”

Miercuri, 1 Martie 2023 (13:07:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava marchează luna femeii cu „It`s your time to shine” și o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro. În perioada 1-8 martie, cumpărăturile din Iulius Mall vă aduc șansa unor premii de care să vă bucurați. Dacă faceți cumpărături de minimum 400 lei, pe un bon fiscal sau pe maximum 3 bonuri fiscale cumulate (din magazine diferite), puteți câștiga unul dintre cele 100 premii zilnice. Iulius Mall vă așteaptă cu vouchere de la Cărturești, Secom, The Makeup Shop, my Geisha sau Goody’s Burger House, precum și cu multe alte surprize. Nu ratați șansa de a intra în cursa pentru marele premiu. Prin tragere la sorți, puteți câștiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 euro. Tragerea la sorți va avea loc joi, 9 martie 2023.

„Fiecare femeie primește mai multă atenție de la cei din jur, de la partener, de la copil sau de la colegi, iar 8 martie este un moment potrivit pentru a aprecia și mai mult femeile de pretutindeni. Iulius Mall te sărbătorește cu recompense la fel de speciale ca tine. La începutul lunii martie, primește cadouri unice, participă la campania <It`s your time to shine!> și intră în cursa pentru marele premiu - o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro. Vrei să faci și mai frumoasă această zi specială? Pe lângă darurile clasice de Ziua Femeii, cum sunt florile, ciocolata și bijuteriile, vei găsi la Iulius Mall o varietate de opțiuni din care să alegi, mai ales că martie vine, ca în fiecare an, cu dovezi ale măiestriei artizanilor talentați. Indiferent care îți sunt preferințele, oferta de shopping de la Iulius Mall Suceava te asigură de faptul că amintirea ta rămâne vie”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri unice la Iulius Mall Suceava, în cadrul campaniei ,,It`s your time to shine!”.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadouri unice la Iulius Mall Suceava, în cadrul campaniei ,,It`s your time to shine!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei