Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 48 (8272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viitorii campioni ai tenisului s-au întrecut la Cupa Valexin

Marţi, 28 Februarie 2023 (15:10:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În weekendul trecut, municipiul Suceava a găzduit cea de-a doua ediție a Cupei Valexin la tenis de câmp, o competiție inclusă în circuitul național al Federației Române de Tenis, ce beneficiază de un rating foarte bun, de categoria I. Turneul, care s-a desfășurat pe terenurile de zgură acoperite de la Complexul Sportiv „Unirea”, s-a bucurat de o participare importantă, pe tablourile de concurs regăsindu-se jucători proveniți din toate zonele țării. Competiția a avut în program întreceri de copii la categoriile de vârstă 10 și 12 ani, fete și băieți.

La fete 10 ani, câștig de cauză a avut fălticeneanca Elena Tănasă de la ACS „Nada Florilor”, podiumul fiind completat de Eva Maria Roșioru (Pro Tenis Botoșani) și Andreea Arba (ACS „Sarah” Sighetu Marmației).

În finala categoriei de vârstă băieți 10 ani, Andrei Crăciun, de la Tridex Sport Botoșani, a trecut de humoreanul Patrick Toader Sasu, antrenat de Costin Berariu. Locul al treilea le-a revenit suceveanului Robert Reiner, pregătit de același Costin Berariu, sportiv care la jumătatea lunii februarie s-a impus la Cupa „Dolinex”, de la Piatra Neamț, și lui Rareș Clapa (CSM Roman).

Întrecerea fetelor de 12 ani s-a încheiat cu victoria Oanei Karyna Vlase de la CS Atlas Galați, după un ultim act strâns disputat împotriva botoșănencei Delia Andreea Traciu. În finala mică, suceveanca Leia Maria Mocanu, legitimată la clubul Select, a învins-o fără emoții pe Ana Denia Almasi (ACS „Sarah” Sighetu Marmației).

Titlul de campion al categoriei băieți 12 ani i-a revenit lui Ilia Sanalatîi (Tenis TDC Constanța), care a dispus în meciul decisiv pentru titlu de fălticeneanul Daniel Mitocaru, de la ACS „Nada Florilor”. În finala mică, rădăuțeanul Aris Anton, care reprezintă clubul Lechner Tennis School Brașov, a dispus de Luca Gabriel Văleanu, de la Tenis Club A&D Preutești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorii campioni ai tenisului s-au întrecut la Cupa Valexin.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viitorii campioni ai tenisului s-au întrecut la Cupa Valexin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei