Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 44 (8268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lucrări semnate de mai mulți artiști vor fi expuse pe 1 martie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”

Joi, 23 Februarie 2023 (13:10:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu o zi înainte de evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, ediția a XII-a, programat joi, 2 martie 2023, de la ora 17:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, spațiul expozițional al teatrului va găzdui o expoziție cu lucrări ale mai multor artiști suceveni și nu numai.

Vernisajul expoziției „Noi” cuprinde tablouri realizate de artistul plastic Marina Pişta, vitralii realizate de artista Iolanda Bădăluță, accesorii, bijuterii confecționate de Andra Ioana Huțanu și Svetlana Sabura, obiecte croșetate de Iryma Chyrka și Oksana Yelenych, dar și exponate din arta culinară pregătite cu migală și pricepere de Irena Duman.

Organizatorii spun că va fi o acțiune încărcată cu emoţii sincere, o zi de 1 martie cu bucurie venită din candoare, din echilibru, din puritate, chiar fragilitate, din pasiune şi devotament pentru un ideal, din talentul și generozitatea artiștilor care expun și care dăruiesc publicului, prin lucrările lor, cel mai frumos mărțișor – picătura de cultură - în prima zi din martie. Expoziția va fi prezentată de criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc, consilier la Direcția Județeană pentru Cultură Suceava. Expoziția este organizată de Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Institutul Bucovina și SEVA - Șanse Egale Valoare Autoritate.

 

·        Diplome pentru femei cu proiecte de succes în anul 2022

Odată cu vernisajul expoziției „Noi”, se poate spune că s-a deschis oficial evenimentul cu tradiție în municipiul Suceava „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, care va cuprinde, joi, 2 martie, conferința „Vocea femeilor în contextul crizelor multiple globale actuale”, susținută de activista pentru drepturile omului, expert în egalitate de gen Aurora Martin, și un concert susținut de trupa Alter Ego.

În cadrul evenimentului vor fi acordate câteva diplome unor femei cu proiecte de succes în anul 2022. „Femei de succes! Performanță la superlativ!” va fi moderat de Cătălina Biholar și Angela Zarojanu. Evenimentul va avea și o latură umanitară: susținerea unui caz social, cu ajutorul donațiilor pe care le vor face spectatorii în cadrul acțiunii cu tradiție la Suceava, „Femei de succes! Performanță la superlativ!”. Acțiunea „Femei de succes! Performanță la superlativ!” este organizată de SEVA - Șanse Egale Valoare Autoritate, Intermedia Suceava, Novaoptic, Monitorul de Suceava, cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări semnate de mai mulți artiști vor fi expuse pe 1 martie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lucrări semnate de mai mulți artiști vor fi expuse pe 1 martie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei