Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 42 (8266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: „Județul Suceava beneficiază de finanțări de trei miliarde de euro sub conducerea lui Gheorghe Flutur”

Marţi, 21 Februarie 2023 (16:56:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a declarat că prin Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava și prin Nicolae Ciucă în fruntea Guvernului a fost aprobată realizarea cu fonduri europene a autostrăzii A7 pe tronsonul Pașcani – Suceava – Siret. Bogdan Gheorghiu a spus că acest proiect este unul pentru care Gheorghe Flutur a insistat să lupte pe parcursul anilor, în ciuda tuturor dificultăților.

„Dacă unii îi spuneau că Suceava nu va avea parte de vreun drum rapid care să o lege de restul țării sau că autostrada se va construi doar până la Pașcani, iar alții, care erau atunci în opoziție, îl acuzau că face declarații fără susținere, ei înșiși neîndrăznind să viseze la mai mult pentru Suceava, iată că acum lucrurile stau altfel. Gheorghe Flutur continuă eforturile pentru a transpune viziunea sa pentru Bucovina în realitate, iar ceilalți nu doar că își arogă meritele, dar îndrăznesc să facă și declarații de prost gust pe această temă”, a precizat Gheorghiu.

El consideră că aprobarea proiectului pentru construcția autostrăzii este o realizare extraordinară, dar nu este nici pe departe singura mare realizare a președintelui CJ Suceava. Deputatul PNL a amintit de investițiile făcute pentru modernizarea Spitalului Județean Suceava, a Aeroportului Internațional Suceava sau a infrastructurii rutiere județene, care au îmbunătățit viețile multor suceveni. „Felul în care a creat și a promovat brandul <Bucovina> a făcut o mare diferență pentru regiunea noastră. Dacă este să vorbim doar despre proiectele în lucru sau care sunt gata să înceapă, cele 620 de milioane de euro destinate construcției autostrăzii sunt doar o parte din cele aproximativ trei miliarde de euro atrase în județul nostru”, a afirmat Bogdan Gheorghiu.

El a mai spus că în ceea ce privește infrastructura rutieră, milioanelor de euro destinate autostrăzii A7 li se adaugă alte 300 de milioane de euro care vor finanța realizarea centurii orașului Gura Humorului în regim de autostradă, încă 120 de milioane de euro fiind prevăzute pentru realizarea drumului expres Suceava – Botoșani. Deputatul PNL de Suceava a amintit că județul beneficiază și de 600 de milioane de euro prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și de alte 300 de milioane de euro pentru rețele de apă și canalizare prin POIM 2014-2020.

„Investiții de încă un miliard vor fi făcute de Consiliul Județean și primării. Proiectele pentru construcția spitalelor de copii, de boli infecțioase și de oncologie sunt în valoare de 200 de milioane de euro. 70 de milioane sunt alocate drumurilor județene. Municipiul Suceava are proiecte de 100 de milioane, iar celelalte municipii și orașe au proiecte de încă 350-400 de milioane, în timp ce cele 98 de comune au proiecte în valoare de aproximativ 500 de milioane”, a declarat Gheorghiu. El a afirmat că aceste sume colosale

vor facilita o dezvoltare puternică a județului Suceava, iar cea mai importantă contribuție la toate acestea o are guvernarea liberală, în cadrul căreia Gheorghe Flutur are un rol incontestabil. „Nicio declarație politică, fie că vine din partea colegilor de la guvernare sau din opoziție, nu va rescrie istoria, pe care cei mai mulți dintre suceveni o cunosc”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: „Județul Suceava beneficiază de finanțări de trei miliarde de euro sub conducerea lui Gheorghe Flutur”.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu: „Județul Suceava beneficiază de finanțări de trei miliarde de euro sub conducerea lui Gheorghe Flutur”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei