Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 35 (8259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuă înscrierile în Clubul prietenilor MAL - Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc

Luni, 13 Februarie 2023 (13:43:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele care vor să se înscrie în Clubul prietenilor MAL - Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc, care funcționează sub deviza „Împreună pentru cultură!”, o pot face în continuare achitând la recepția muzeului 86 de lei. Dacă ați fost deja membru în anul 2021/2022, prețul pentru reînnoirea statutului de aderent în Clubul prietenilor MAL este de 39 de lei.

Membrii Clubului au parte de o mulțime de avantaje în plus față de vizitatorii obișnuiți. Pe lângă faptul că devin adevărați ambasadori ai culturii bucovinene și suporteri ai activităților muzeului, calitatea de membru oferă intrare gratuită pentru cel care este membru și încă o persoană până pe 31 decembrie 2023; o întâlnire de prezentare exclusivistă a unui obiect / serii de obiecte din depozitele muzeului, ce nu sunt expuse publicului, susținută de staff-ul de specialitate MAL; o seară festivă pe an, dedicată socializării între membri, finalizată cu o cină gătită la ceaun, în grădina MAL; prioritate la rezervarea locurilor pentru evenimentele cu public larg (concerte, proiecții).

Reprezentanții Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc au transmis că acest card de membru în Clubul prietenilor MAL nu este nominal și este transmisibil. „Îl puteți oricând împrumuta prietenilor sosiți în vizită sau familiei. Dacă aveți o afacere în turism, îl puteți oricând oferi turiștilor aflați în vizită!", au explicat specialiștii de la Muzeul Arta Lemnului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Continuă înscrierile în Clubul prietenilor MAL - Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Continuă înscrierile în Clubul prietenilor MAL - Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei