Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 29 (8253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 500 de șoferi, testați la alcool și droguri la finalul săptămânii trecute

Luni, 6 Februarie 2023 (12:52:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 500 de șoferi au fost opriți și testați de polițiști pentru a stabili dacă au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau droguri. În mai multe cazuri s-a constatat că șoferii erau băuți, motiv pentru care s-au întocmit și dosare penale.

Recordul de alcoolemie de la finalul săptămânii trecute îi aparține unui bărbat de 37 de ani, din satul Molid. Acesta avea o concentrație alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar colac peste pupăză avea și permisul suspendat.

Au fost și cazuri mai aparte, cum este cel al unui tânăr din Rădăuți. Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar în timp ce era urmărit de oamenii legii a lovit o mașină parcată, pentru ca într-un final să fie blocat. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice, avea permis, dar existau alte probleme. Mai exact, numărul de înmatriculare provizoriu are autorizația de circulație provizorie expirată, iar polița de asigurare obligatorie RCA este expirată. S-a ales cu dosar penal, dar și cu amenzi serioase.

Un alt caz de șofer care a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice s-a înregistrat duminică seară. Polițiștii au găsit un autoturism intrat într-un șanț aflat în apropierea unui drum comunal din satul Osoi, comuna Vulturești. În interior se afla un bărbat de 26 de ani din satul Siliștea, oraș Liteni, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și s-a ales și cu dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de șoferi, testați la alcool și droguri la finalul săptămânii trecute.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de șoferi, testați la alcool și droguri la finalul săptămânii trecute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei