Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 24 (8248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări importante de efectiv la Șomuz Fălticeni

Marţi, 31 Ianuarie 2023 (14:48:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șomuz Fălticeni este ultima dintre formațiile sucevene de liga a III-a care a început pregătirea de iarnă. Nu mai puțin de 26 de fotbaliști s-au aflat sub comanda antrenorilor Daniel Stoica, Florin Ailenei, Adrian Avrămia și Marius Lup la primul antrenament din 2023. Noutățile sunt portarul Dănuț Zvoronciuc și mijlocașul Vlad Codău, veniți de la Dante Botoșani și atacantul Andrei Merticariu, adus de la Viitorul Darabani. De asemenea, în această perioadă sunt testați patru juniori de la FC Botoșani și un tânăr fundaș centrat din Ghana. La capitolul plecări, lista e la fel de lungă și cuprinde nume importante.

Astfel, atacantul Robert Martin a ajuns la Foresta Suceava, iar colegul său de linie, Robert Ciobanu, va semna cel mai probabil cu Ceahlăul Piatra Neamț. În același timp, din diferite motive, alți patru fotbaliști au decis să renunțe la activitatea sportivă de performanță: portarul Silviu Iederan a intrat la școala de poliție, Florin Antonesei va urma cursurile școlii de pompieri, Vasile Chirilescu a plecat cu familia în Italia, iar Vasile Vitu și Alexandru Pitic sunt și ei în căutare de noi provocări.

După perioada de acomodare la efort, fălticenenii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată, în localitate. Totodată, oficialii clubului au perfectat și un număr de cinci meciuri amicale, după cum urmează: cu Ştiința Miroslava (4 februarie), Ceahlăul Piatra Neamț (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie).

În condițiile în care au încheiat anul pe locul al șaptelea în ierarhia Seriei I, fără speranțe de a mai prinde play-off-ul, fălticenenii își propun să adune cât mai multe puncte din jocurile care au mai rămas și să încheie campionatul pe un loc cât mai bun.

Pe 11 martie, în primul meci oficial al sezonului de primăvară, Șomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări importante de efectiv la Șomuz Fălticeni.
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimbări importante de efectiv la Șomuz Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei