Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 17 (8241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucovina Vicov s-a impus la Cupa Unirii de la Piatra Neamț

Luni, 23 Ianuarie 2023 (14:39:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Piatra Neamț a găzduit zilele trecute un puternic turneu de minifotbal, Cupa Unirii – Ediția a III-a, competiție la care au fost prezente câteva dintre cele mai bune echipe din țară. Întrecerea a fost una pasionantă, cu meciuri foarte spectaculoase, de un nivel foarte ridicat și s-a încheiat cu victoria formației sucevene Bucovina Vicov. Acest succes nu constituie o surpriză, pentru că gruparea coordonată de Lucian Tărâță și Dimitrie Bîru, cu sprijinul Primăriei Vicovu de Sus și al edilului Vasile Iliuț, și-a făcut în ultimii ani un nume în minifotbalul românesc, clasându-se mai de fiecare dată pe podium la competițiile naționale la care participă.

Revenind la Cupa Unirii, Bucovina Vicov a ieșit din faza grupelor cu două victorii, 7-3 cu Poiana Teiului și 7-1 cu Mureșul Târgu Mureș, plus o înfrângere 3-5 cu Friends Team Pașcani. În sferturi, sucevenii au învins cu 5-4 pe Coriolan Bacău, pentru ca în semifinale să treacă de Fenix Play Piatra Neamț, în urma loviturilor de departajare.

Marea finală le-a oferit bucovinenilor șansa să-și ia revanșa în fața celor de la Friends Team Pașcani, oportunitate pe care nu au ratat-o de această dată, impunându-se cu un categoric 4-0 în meciul decisiv pentru titlu! Din punct de vedere individual, de la Bucovina Vicov s-au evidențiat în mod deosebit Alin Schipor, care a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului, și foarte tânărul Gabriel Cîrstean, internațional de fotbal juniori al României, ce a fost ales MVP-ul finalei.

Echipa câștigătoare a Cupei Unirii de la Piatra Neamț a contat la această competiție pe următorul lot de jucători: Gabriel Coroamă, Robert Vicol, Vasile Dănilă, Claudiu Cornea, Iosif Cîrdei, Gabriel Cîrstean, Alin Schipor, Cosmin Coroamă, Marcel Maftean și Lucian Tărâță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Vicov s-a impus la Cupa Unirii de la Piatra Neamț.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bucovina Vicov s-a impus la Cupa Unirii de la Piatra Neamț5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei