Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 17 (8241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat atacat de doi câini fără stăpân în zona Areni

Luni, 23 Ianuarie 2023 (13:23:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean în vârstă de 76 de ani reclamă că a fost atacat de doi câini în plină stradă. Incidentul s-a petrecut luni, până în orele prânzului, în zona Areni, din municipiul Suceava. ”Eu mă întorceam de la farmacie, iar la un moment dat, din senin, doi câini au sărit spre mine. Avem o sacoșă cu baierele mai mari și cu care am reușit să mă apăr. Din fericire, au plecat repede și nu au mai atras și alți câini care mișună acum peste tot prin oraș”, a mărturisit George Catrici.

Septuagenarul spune că nu este pentru prima oară când are probleme cu câinii fără stăpân și doar norocul a făcut ca până acum să nu ajungă la spital cu leziuni grave. Bărbatul a precizat că a sunat și la Primăria Suceava și a anunțat acest incident și așteaptă că autoritățile locale să ia măsuri cât mai rapid până nu vor apărea cazuri similare celui de la București.

În Capitală, o femeie care alerga în zona Lacului Morii a fost atacată de o haită de câini maidanezi. A fost mușcată de mai multe ori, iar rănile s-au dovedit fatale, femeia decedând.

Și în municipiul Suceava numărul câinilor fără stăpân pare într-o creștere alarmantă. Unele patrupede umblă în grupuri mari, de 10 chiar 15 animale, și pot deveni extrem de agresive. O parte din acești câini par a fi aduși recent în oraș, și asta pentru că nu au comportamentul unor animale care s-au obișnuit cu viața urbană. Oricum, problema câinilor vagabonzi este una extrem de reală și reprezintă o amenințare la adresa locuitorilor orașului, în ciuda opiniilor iubitorilor de animale care protejează patrupedele și le mai și hrănesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat atacat de doi câini fără stăpân în zona Areni.
 Vizualizări articol: 2148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Bărbat atacat de doi câini fără stăpân în zona Areni5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei