Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 10 (8234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zborurile la Aeroportul Suceava, efectuate în funcție de densitatea ceții

Duminică, 15 Ianuarie 2023 (10:28:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cursele aeriene la și de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava sunt efectuate în funcție de cât de densă este ceața în zonă. O ușoară îmbunătățire a vizibilității înregistrată în cursul zilei de sâmbătă și a nopții de sâmbătă spre duminică a făcut ca traficul aerian să fie parțial reluat, dar duminică ceața și-a făcut din nou simțită prezența. Directorul general al aeroportului, Ioan Măriuța, a informat, sâmbătă dimineață, că pe parcursul nopţii au aterizat două zboruri pe Aeroportul Suceava: cel al companiei Tarom de la Bucureşti (Otopeni) şi zborul companiei Wizz Air de la Londra (Luton). Zborul companiei Wizz Air de la Milano (Bergamo) a fost deviat pe Aeroportul Bacău din cauza scăderii, din nou, a vizibilităţii pe Aeroportul Suceava, iar pasagerii au fost preluaţi de la Bacău cu autocarele şi transportaţi la Suceava.

Tot sâmbătă, la orele 20:45 și 21:07, aeronavele companiei Ryanair din direcţia Milano(Bergamo) și Dublin au aterizat la Suceava și au fost programate pentru zborurile retur, la orele 21:15 respectiv 22:00, cu un număr de 189, respectiv 191 de pasageri la bord.

În dimineaţa zilei de duminică au decolat două zboruri de pe Aeroportul Suceava: al companiei Tarom către Bucureşti (Otopeni) şi al companiei Wizz Air către Memmingen (Munchen Vest). Ulterior, operaţiunile au fost suspendate din nou din cauza vizibilităţii scăzute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zborurile la Aeroportul Suceava, efectuate în funcție de densitatea ceții.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zborurile la Aeroportul Suceava, efectuate în funcție de densitatea ceții0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei