Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 1 (8225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Proiectul pentru parcul acvatic din Suceava va fi realizat de firma Poliart din Oradea

Miercuri, 4 Ianuarie 2023 (13:38:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcul acvatic din cadrul complexului sportiv din municipiul Suceava va fi proiectat de firma Poliart din Oradea. Primarul municipiului Suceava a declarat că licitația pentru elaborarea documentației și asistență pentru obținerea finanțării în vederea construirii Aqua Park a fost adjudecată pe baza punctajului cel mai mare și nu a prețului cel mai mic, firma din Oradea având maximum posibil, respectiv 100 de puncte. Valoarea ofertei este de 2,8 milioane de lei fără TVA. Termenul de derulare a contractului este de 36 de luni.

Primarul Lungu a declarat că parcul acvatic va fi realizat pe o suprafață de 3,5 hectare  și va avea o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine, piscine acoperite, tobogane pe categorii de vârstă, grupuri sanitare, spații comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu Wellness&SPA și un punct de prim ajutor, pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Pe diferența de 25.000 de metri pătrați vor fi amenajate piscine exterioare, din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă, bază de observare pentru post salvamar, o fântână arteziană, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice, locuri de parcare.

„Vom  depunem proiecrul  pentru finanțare la  ADR Nord -Est Piatra Neamț pe Programul Operațional  Regional 2021-2027”, a declarat Lungu.

Firma din Oradea trebuie să realizeze studiul topografic, audit energetic, studiu de fezabilitate, documentația pentru obținerea avizelor și acordurilor, proiectul tehnic, autorizație de construire și organizarea execuției, caiet de sarcini pentru licitație etc.

Costurile pentru construirea Aqua Park în municipiul Suceava sunt estimate la 10,2 milioane de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul pentru parcul acvatic din Suceava va fi realizat de firma Poliart din Oradea.
 Vizualizări articol: 2096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul pentru parcul acvatic din Suceava va fi realizat de firma Poliart din Oradea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei