Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 292 (8209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

E.ON le explică consumatorilor cum se calculează o factură, ce plătim și cui, dar și cum putem economisi energie electrică

Luni, 12 Decembrie 2022 (11:38:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON Energie România a lansat platforma online „Stația de energie” (www.eon.ro/statie-energie), care urmărește să le explice consumatorilor de electricitate și gaze cum se calculează o factură, ce plătim și cui, de ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, dar și cum putem economisi energie electrică.

Răspunzând la astfel de întrebări, au transmis reprezentanții E.ON, consumatorii se vor putea orienta corect și vor putea să ia cele mai potrivite decizii, în concordanță de nevoile lor.
„Inițiativa E.ON se adresează nevoii crescânde de informare a consumatorilor  în ceea ce privește evoluțiile din piața energiei, prin abordarea și clarificarea celor mai importante subiecte ale momentului conturate cu ajutorul feedback-ului direct primit din partea clienților. De ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, cum poți deveni prosumator, dar și cum poți face economii reale pentru a avea facturi mai mici? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspuns în <Stația de energie> prin articole dedicate”, explică reprezentanții companiei.

 

·       Platforma are trei secțiuni

 

Directorul general E.ON Energie România, Claudia Griech, spune că „această platformă este, practic, răspunsul nostru la numeroasele întrebări primite din partea clienților. A fost clar că trebuie să facem încă un pas în direcția informării lor, prin intermediul acestei stații digitale care va oferi un conținut original și simplu de înțeles, explicând ce întâmplă în piața de energie și de ce și oferind idei smart despre economisirea energiei”.

Pentru a face totul mai uşor de înţeles, platforma a fost construită pe trei secţiuni: Ghid de consum (care conţine informaţii privind măsurile ce pot fi luate de clienţi pentru a eficientiza consumul de energie, fără a reduce confortul), Ghid de prețuri (care va detalia aspectele legate de modul de formare a preţurilor, de facturi şi de modul de facturare) și Ghid de energie (unde cei interesați vor găsi noutăţile din piaţa energiei, prevederi legislative translatate într-un limbaj clar, dar şi modul în care se reflectă diferite influenţe externe şi interne asupra pieţei de energie și, implicit, asupra facturilor).
„Conținutul platformei se va dezvolta continuu, pe baza feedback-ului primit de la clienți, dar și a rezultatelor cercetărilor de piață”, au completat reprezentanții E.ON.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON le explică consumatorilor cum se calculează o factură, ce plătim și cui, dar și cum putem economisi energie electrică.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E.ON le explică consumatorilor cum se calculează o factură, ce plătim și cui, dar și cum putem economisi energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei