Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 292 (8209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Bursa Mediciniștilor”, ediția I, la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc

Luni, 12 Decembrie 2022 (15:52:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc a organizat, săptămâna trecută, prima ediție a concursului „Bursa Mediciniștilor”, competiție care se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, pasionați de biologie și interesați de o carieră în medicina militară.

Concursul a fost inițiat și susținut de mr. dr. Dan Țugulea, absolvent al colegiului, promoția 2003, și de dr. Iulian Filipov, care au oferit premii în bani celor trei câștigători și încurajări celor ce doresc să urmeze o carieră în domeniul medicinei.

„Doresc să dau înapoi, din ce am primit în liceu, din ce mi-a dat mie liceul. Și am primit mult. Vă mulțumesc”, a transmis maiorul Dan Ţugulea, medic stomatolog absolvent în 2003.

Elevul plutonier Sebastian Pînzari a reușit frumoasa performanță de a obține Locul I la prima ediție a concursului „Bursa Mediciniștilor”. De asemenea, eleva sergent Denisa-Ștefania Chiriac a obținut locul II și elev caporal Mădălina Gabriela Manole locul III.

„Ne ia ceva timp până învățăm să dăruim fără să așteptăm ceva în schimb. Generozitatea este o reflectare a pasiunii inimii de a ajuta semenii. Şi nu toţi reuşim. Dar toţi trebuie să încercăm. Este un har creştinesc, omenesc, dar şi aristocrat în acelaşi timp. Maniera absolut relaxantă şi constructivă în care s-a desfăşurat această <deschidere de ferestre>, stilul transparent de a <se spune şi expune> al domnului doctor s-au apropiat mai degrabă de latura nobilă a gestului. Vă mulţumim şi noi, la rândul nostru, domnule Dan Ţugulea! Este de-a dreptul măgulitor pentru şcoala noastră să primească asemenea semne de recunoştinţă de la profesionişti care au trecut pe aici, acum repere în domeniile lor de exprimare şi, evident, exemple pentru învăţăceii din bancă. Şi e atâta nevoie de modele veritabile! Iar medicii militari degajă o lumină aparte. Terapeutică!”, a transmis prof. Radu Ciumașu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bursa Mediciniștilor”, ediția I, la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Bursa Mediciniștilor”, ediția I, la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei