Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 286 (8203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Explozia din Burdujeni a fost declanșată când proprietarul apartamentului a aprins lumina, pe fondul unei scăpări de gaz

Luni, 5 Decembrie 2022 (14:28:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Explozia care s-a produs luni dimineață, la ora 4.00, la un bloc de pe strada Rarău din cartierul Burdujeni a fost declanșată în momentul în care proprietarului apartamentului nr. 8 din blocul respectiv a aprins lumina, pe fondul unei scurgeri de gaz metan de la instalația din apartament. Șeful Inspectoratului pentru Sutuații de Urgență „Bucovina” Suceava, col. Costică Ghiață, a declarat că în urma investigațiilor efectuate de o comisie mixtă, referitoare la cauza incendiului, s-a concluzionat că explozia s-a produs în dormitorul apartamentului menționat, în care exista o acumulare de gaz. Potrivit șefului ISU Suceava, centrala termică și aragazul erau amplasate în balcon și fie au fost exploatate necorespunzător, fie au avut defecțiuni care ar fi dus la scurgeri de gaz. Cercetările ulterioare vor stabili astfel de detalii.

Colonelul Ghiață a mai spus că explozia a fost extrem de puternică și a fost afectată structura de rezistență a clădirii, astfel că oamenii nu mai pot locui în apartamentele din cele două scări de bloc.

Pentru persoanele evacuate din cele 24 de apartamente Primăria Suceava va pune la dispoziție 16 locuințe și există posibilitatea de a se închiria și camere la hotel, dacă va fi necesar, a declarat prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan. De asemenea, administrația locală va oferi ajutoare de urgență pentru toate familiile afectate, atât din cele două scări de bloc, cât și din împrejurimi. Potrivit șefului ISU, în jurul blocului explozia a produs efecte pe o rază de 20 de metri. Au mai fost afectate  o centrală termică și clădire de locuit, precum și 22 de autoturisme care erau parcate în apropiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Explozia din Burdujeni a fost declanșată când proprietarul apartamentului a aprins lumina, pe fondul unei scăpări de gaz.
 Vizualizări articol: 7017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Explozia din Burdujeni a fost declanșată când proprietarul apartamentului a aprins lumina, pe fondul unei scăpări de gaz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei