Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 285 (8202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un ”general de război” a păcălit o suceveancă cu peste 22.000 de euro

Duminică, 4 Decembrie 2022 (19:42:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ”general de război” din Orientul Mijlociu a păcălit o femeie din Vicovu de Sus care i-a trimis nu mai puțin de 22.000 de euro. ”Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, a fost înșelată de către o persoană necunoscută utilizatoare a unei rețele de socializare, care, pretinzând că este general în război, în Orientul Mijlociu, are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a ajunge în România, urmând ulterior să-i restituie suma de bani. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, din luna iunie a anului 2022 până în prezent, femeie a luat legătura prin intermediul rețelei de socializare cu o persoană necunoscută care i-ar fi relatat persoanei vătămate că este general de război fiind în misiune de război și are nevoie urgentă de bani întrucât nu vrea să moară acolo, dorind să vină în România. Persoana vătămată a acceptat să o ajute pe persoana necunoscută, din milă, de bună voie efectuând mai multe tranzacții de transfer numerar de la diferite sucursale din municipiul Rădăuți, județul Suceava către diverse conturi bancare pe care persoana necunoscută i le-a oferit”, se arată întru-un raport al Poliției Suceava. ”Generalul” a primit de-a lungul timpului suma totală de 22.760 de Euro. Într-un final, femeia s-a lămurit că e o țeapă, motiv pentru care a anunțat poliția. Interesant este că banii virați ”generalului” proveneau din bani trimiși acasă de copii care lucrau în Anglia. Momentan, autorul escrocheriei nu a fost prins.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ”general de război” a păcălit o suceveancă cu peste 22.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un ”general de război” a păcălit o suceveancă cu peste 22.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei