Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concursul Interjudețean „Mate&&Info”, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la a IX-a ediție

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 (17:55:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a organizat cea de-a IX-a ediție a Concursului Interjudețean „Mate&&Info”, competiție care a reunit 141 de participanți din județele Neamț, Iași și Botoșani.

Competiția este organizată de colegiul sucevean, urmărind stimularea creativității și competitivității elevilor claselor V-XII, în domeniul informaticii și matematicii.

Concursul cuprinde două secțiuni: Matematică-Informatică și Pagini Web/ Soft Educațional/ Multimedia, fiind antrenați elevii talentați la disciplinele informatică, matematică. Din comisia de organizare a concursului au făcut parte prof. Adrian Petrișor și ing. Gabriela Nenec.

Sponsorul principal, firma S.C. Promoart Suceava, reprezentată de inginer Andrei Stanciu, a făcut și în acest an posibilă organizarea competiției.

 

·       Laureații

 

La finele săptămânii trecute, Colegiul „Ştefan cel Mare” i-a recompensat pe laureaţii concursului.

Premiile au fost numeroase și stimulative. La clasa a V-a, Premiul I a fost câștigat de David Cristian Moruz, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, îndrumat de profesorii Adrian Petrișor și Raluca Crisantha Alexa.

Premiantul de la clasa a VI-a a fost Toma-Dimitrie Știrbu, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, îndrumat de profesorii Mihaela Hatmanu și Raluca Crisantha Alexa. Premiul I a fost obținut și de elevul Ioan-Alexandru Livadaru, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni/ Clubul Copiilor Fălticeni, îndrumat de profesorii Liviu Pînzaru, Florin Ilincăi, Florentina Pavel. La clasa a VII-a nu a fost acordat premiul I.

Premiul I a mai fost obținut de liceenii: Tudor Andrei Aparaschivei (clasa a IX-a, Colegiul „Ștefan cel Mare”, profesori îndrumători Adrian Petrișor, Raluca Costineanu și Cristian Amorăriței), Cristian Luchian (clasa a X-a, Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, profesori îndrumători Petre Ciobanu, Florentina Ungureanu), Alexandru Ispir (clasa a XI-a, Colegiul „Ștefan cel Mare”, prof. Raluca Costineanu, Adrian Petrișor și Constantin Scutaru), Șerban Orza (clasa a XII-a, Colegiul „Ștefan cel Mare”, prof. Ovidiu-Marian Marcu, Daniela Marcu, Marius Marchitan).

La secțiunea Pagini Web/ Soft Educațional/ Multimedia, Premiul I a fost obținut de elevul Armand Miron, de la Liceul Teoretic de Informatică "Grigore Moisil" Iași, îndrumat de profesorii Mirela Țibu, Simona Iuscinschi, pentru Softul Educațional MILKY MAY.

Echipa de liceeni a colegiului din care au făcut parte Sebastian Cristian Crefeleanu, Tudor-Adrian Coșoreanu, Maria Ioana Luțac, Ianis Logofătul, Tudor Ștefan Vizitiu, Eduard Sebastian Pușcaș, Iustina-Elena Manolache, Tudor Caciur-Aioanei a câștigat tot Premiul I pentru filmul Șarlatanul. Această echipă a fost coordonată de profesorii Adrian Petrișor și Didina Petrișor.

Detalii despre concurs și rezultatele detaliate se pot accesa  pe site-ul colegiului la adresa: https://cnstefancelmare.ro/pagini/211-concursul-mate-info-editia-a-ix-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Interjudețean „Mate&&Info”, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la a IX-a ediție.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Interjudețean „Mate&&Info”, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la a IX-a ediție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei