Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 254 (8171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedeapsă exemplară pentru un tânăr care a băgat în spital un alt tânăr după o agresiune în fața unei discoteci

Vineri, 28 Octombrie 2022 (16:55:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul Suceava s-a pronunțat vineri în cazul unei agresiuni care a avut loc la începutul anului 2018 în fața unei discoteci din Moldovița. În dosar au fost trimise în judecată patru persoane, din care două și-au aflat pedepsele, care nu sunt încă definitive, încă de anul trecut. Acum, magistratul care a analizat dosarul l-a condamnat pe Vasile Florin Măgureanu la o pedeapsă rezultantă de 8 ani și 7 luni și i-a interzis dreptul de a se afla în localuri de alimentaţie publică tip restaurant, bar, terase pe o durată de 2 ani, după executarea pedepsei sau considerarea ca executată a acesteia. Judecată pentru infracțiuni mai mărunte, Julianna Csercse a primit 6 luni cu suspendare sub supraveghere pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anul trecut au mai fost condamnați Florin Daniel Croitor, la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, respectiv Marian Petrică Olteanu, care a scăpat cu 2 luni și 20 de zile cu suspendare sub supraveghere. Ultimii doi au atacat soluția cu apel, iar Curtea de Apel Suceava judecă deja dosarul. Persoanele condamnate vineri pot, de asemenea, depune apel împotriva soluției. În urmă cu aproape cinci ani, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama au fost sesizați, în plină noapte, printr-un apel la 112, despre faptul că în faţa discotecii din Moldoviţa un bărbat a rămas căzut la pământ în urma unei încăierări.

Echipajul de poliţie a demarat imediat cercetările la faţa locului, cel căzut la pământ fiind un tânăr de 18 ani la acea vreme, care avea mai multe leziuni în zona capului. Investigaţiile au arătat că acesta şi un alt tânăr, Andrei L., au avut un conflict spontan cu Florin Daniel Croitor chiar pe terasa discotecii. În urma conflictului, Croitor a plecat acasă împreună cu Marian Petrică Olteanu şi cu Florin Vasile Măgureanu, dar au revenit în scurt timp, având asupra lor bâte şi alte obiecte contondente. Florin Daniel Croitor a încercat să-l lovească cu o bâtă pe Andrei L., în conflict intervenind şi victima. Aceasta a fost lovită în zona capului de Florin Vasile Măgureanu, de asemenea fiind lovită cu bâta şi de Florin Daniel Croitor. După ce i-au lovit pe cei doi, agresorii au dispărut de la faţa locului, tânărul care atunci avea 18 ani rămânând căzut la pământ. El a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fapta fiind încadrată la tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedeapsă exemplară pentru un tânăr care a băgat în spital un alt tânăr după o agresiune în fața unei discoteci.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pedeapsă exemplară pentru un tânăr care a băgat în spital un alt tânăr după o agresiune în fața unei discoteci5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei