Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 254 (8171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Aproape 7.000 de lei, strânși de preșcolarii Grădiniței „La piticul vesel” în cadrul unui târg caritabil

Vineri, 28 Octombrie 2022 (12:18:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediția din acest an a Târgului de Toamnă de la Grădinița cu Program Prelungit „La piticul vesel” a stat sub auspiciile generozității, nobleții,

ale belșugului și ale hărniciei.

Zeci de preșcolari ai grădiniței, de la toate grupele, s-au bucurat de roadele toamnei, de bogăția acestui anotimp, aceștia pregătind standuri decorate tematic, cu bunătăți, fructe și legume din cămara darnică a toamnei, dar și cu aranjamente, coronițe și decorațiuni specifice.

Ajutați de părinți, micuții au adus la târg prăjituri, dulcețuri, compot, zacuscă, sucuri naturale, fructe, dovleci decorați, legume, produse naturale, delicioase și apreciate la unison de vizitatori.

Activitatea a avut un scop caritabil, banii obținuți din urma vânzării produselor fiind direcționați către Felix Alexandru Danciu, un copil de 13 ani, din Burdujeni, municipiul Suceava, bun la învățătură și operat de două ori pe creier, care are nevoie de sprijin pentru a se putea recupera în urma intervențiilor.

Potrivit Geaninei Mamciuc, directoarea grădiniței, copiii au strâns aproape 7.000 de lei, bani care vor acoperi o parte din tratamentul și sesiunile de gimnastică medicală ale lui Felix Alexandru Danciu.

„După o perioadă în care a trebuit să reducem drastic activitățile de acest gen, în care implicam de regulă întreaga comunitate, am observat o dorință mai mare a părinților de a fi activi, de a participa alături de noi, de a se implica în comunitate pentru a face bine. Ei au fost cei care au cumpărat bunătăți și aranjamente de la târgul preșcolarilor, din dorința de a ajuta și de a sprijini recuperarea băiatului de 13 ani. De altfel, produsele nu au avut un preț fix, fiecare a oferit cât a crezut de cuviință. O surpriză plăcută am avut din partea foștilor absolvenți ai grădiniței, care au venit la târg pentru a sprijini cauza noastră. De menționat că produsele care nu și-au găsit cumpărători la târg au fost trimise familiei copilului”, a mai menționat Geanina Mamciuc. Cazul lui Felix Alexandru Danciu a fost adus în lumină de Fundația Umanitară „Nord 2001” – Sânge pentru România, care a demarat o serie de campanii de strângere de fonduri pentru acesta.

Târgul din acest an de la GPP ”La piticul vesel” a fost un adevărat festin de toamnă, un prilej de întâlnire și socializare pentru întreaga comunitate, un eveniment reușit datorat colaborării rodnice dintre părinți, educatori și preșcolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 7.000 de lei, strânși de preșcolarii Grădiniței „La piticul vesel” în cadrul unui târg caritabil.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 7.000 de lei, strânși de preșcolarii Grădiniței „La piticul vesel” în cadrul unui târg caritabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei