Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 252 (8169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Forestierii” au sărbătorit la Toaca Bellevue clasarea pe primul loc la finalul turului

Miercuri, 26 Octombrie 2022 (19:50:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foresta a încheiat turul campionatului Ligii a III-a pe primul loc în Seria I, la o distanță apreciabilă, de 6 puncte, de următoarea clasată, Dante Botoșani. Sucevenii înregistrează o linie de clasament alcătuită din șapte victorii, un rezultat de egalitate și o singură înfrângere. „Galben-verzii” au o medie de două goluri reușite pe meci, încasând doar cinci goluri în cele nouă jocuri disputate. „Forestierii” au beneficiat de un parcurs notabil și în Cupa României, fiind eliminați din competiție, în turul al IV-lea, de echipa de primul eșalon UTA Arad, cu scorul de 1-0.

Chiar dacă întrecerea Ligii a III-a va continua în acest an în ritm săptămânal cu primele șase meciuri din retur, fotbaliștii Forestei au avut miercuri după-amiază câteva ore de respiro după antrenamentul de dimineață, fiind invitați la masă, la Gura Humorului, de Petrică Negrea, proprietarul locațiilor Hotel Toaca Bellevue și Hotel Alpin Rarău, un mare iubitor al fotbalului, care a sprijinit și în trecut gruparea suceveană.

„I-am scos puțin pe băieți la aer curat, pentru că meritau asemenea momente de relaxare, iar pe această cale doresc să-i mulțumesc pentru ospitalitate domnului Petrică Negrea, care ne-a făcut să ne simțim la Toaca Bellevue ca acasă. Revenind la fotbal, pot spune că am avut un parcurs chiar peste așteptările mele. Ne-am organizat din mers, după ce am început pregătirile cu doar 14 jucători, dintre care vreo opt copii de la Liceul cu Program Sportiv. Una peste alta, sunt bucuros de ce am realizat până acum. Sunt mulțumit de rezultate, sunt mulțumit de jucători. Acum trebuie să fim atenți să gestionăm cât mai bine cele șase partide pe care le mai avem de disputat în sezonul de toamnă. S-a acumulat o ușoară stare de oboseală, pe care fotbaliștii mei o resimt, însă e un lucru normal la final de tur. Să nu uităm totuși, comparativ cu alte echipe, că noi am jucat și trei meciuri solicitante în Cupa României, unde s-a depus un efort mare. Sper să continuăm pe această linie și să producem momente de satisfacție fanilor suceveni”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Dorin Goian.

Sâmbătă, 29 octombrie, în etapa a X-a a Ligii a III-a, echipa suceveană va întâlni, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Areni, nou promovata Rapid Brodoc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Forestierii” au sărbătorit la Toaca Bellevue clasarea pe primul loc la finalul turului.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Forestierii” au sărbătorit la Toaca Bellevue clasarea pe primul loc la finalul turului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei