Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 232 (8149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un cioban și-a înjunghiat un coleg după ce acesta l-a atacat, iar acum își petrece timpul după gratii

Luni, 3 Octombrie 2022 (16:00:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care lucra ca cioban la o stână din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava sub acuzația de tentativă de omor. Ionel Ungureanu lucra de circa trei ani ca îngrijitor la ferma de animale, acolo unde de-a lungul timpului a avut mai multe conflicte cu un coleg cu doi ani mai mare, care îi era superior și de ordinele căruia trebuia să asculte.

Vechile conflicte s-au reaprins în după-amiaza zilei de 13 august 2022, fiind alimentate și de consumul exagerat de alcool. Mai întâi, cei doi s-au certat la telefon, iar superiorul ”în grad” i-a reproșat că a uitat o vacă pe un imaș și i-a cerut să o aducă la fermă. Ciobanul nu doar că a refuzat, iar după ce l-a înjurat pe colegul său a amenințat că pleacă de la fermă, ceea ce a și făcut.

Cei doi s-au întâlnit pe drum, iar cearta de la telefon nu doar că a continuat, dar a și degenerat rapid. Cei doi s-au înjurat reciproc, iar apoi persoana mai în vârstă și-a lovit colegul cu un pumn și s-a aplecat după o piatră pentru a-l lovit din nou. A fost momentul în care Ionel Ungureanu a scos din buzunarul pantalonilor un cuțit de tip briceag cu care l-a lovit pe atacator în zona pieptului și a toracelui. Totul a fost observat de un martor, care a reușit să îi despartă pe cei doi, timp în care soția sa a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Bărbatul rănit a fost transportat la dispensarul din sat, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, iar pentru vindecare a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Ionel Ungureanu a plecat de la fața locului, dar nu a durat prea mult până când polițiștii l-au găsit și l-au încătușat. Agresorul a fost apoi arestat și se află și acum în spatele gratiilor.

Procurorii au făcut precizare că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cioban și-a înjunghiat un coleg după ce acesta l-a atacat, iar acum își petrece timpul după gratii.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cioban și-a înjunghiat un coleg după ce acesta l-a atacat, iar acum își petrece timpul după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei