Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 229 (8146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Voluntariat și educație”, forumul proiectelor educaționale, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

Joi, 29 Septembrie 2022 (12:59:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Teatrul „Matei Vișniec” Suceava va avea loc miercuri, 5 octombrie 2022, în intervalul orar 14.00-17.00, acțiunea „Voluntariat și educație” - Forumul proiectelor din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară. Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, are loc în contextul manifestărilor culturale și educaționale organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Educației.

„Voluntariat și educație” este un eveniment multidimensional, de evidențiere și valorizare a impactului educațional, social și cultural, al proiectelor de voluntariat și implicare comunitară derulate în școlile sucevene, în anul școlar 2021-2022, și presupune validarea proiectelor avizate și evaluate în etapa județeană.

Link-ul pentru înscrierea în vederea participării la forumul proiectelor SNAC, trimise anterior pentru evaluarea județeană, va fi completat până pe 30 septembrie 2022, la ora 18.00. (https://forms.gle/vnGkNGFAD1LDaMjt7 ).

Conform organizatorilor, „fiecare echipaj prezent la forum va avea o intervenție publică în limita a 3 minute, în care va prezenta impactul proiectului propriu, într-o formă dintre cele recomandate în formular. Sunt invitați să participe coordonatori SNAC, voluntari, cadre didactice, coordonatori de proiecte și programe educative, autorități care au desfășurat activități și proiecte pe care nu le-au înscris la evaluare, într-un schimb benefic de experiențe de învățare. https://forms.gle/Cm6CiAk89wqoeQ4dA )”.

Momentele artistice vor fi susținute de formații artistice de la Palatul Copiilor Suceava și de la Cluburile Copiilor din județul Suceava, dar și de campioni ai dansului de societate. Moderatori: inspector școlar prof. Tatiana Vîntur; inspector școlar prof. Daniela Ceredeev, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Voluntariat și educație”, forumul proiectelor educaționale, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Voluntariat și educație”, forumul proiectelor educaționale, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Storceag de sturion Ingrediente:Supă rezultată de la 2-3 kg din tacâmuri de peşteSturion ( Păstrugă, Nisetru)1,5 kgȚelină, păstârnac, morcov, ardei gras alb, ceapă, cartofi, smântână dulce (32%) 0,5 kgZeama de la 2-3 lămâiMărar proaspăt și... Citeşte