Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 229 (8146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”

Joi, 29 Septembrie 2022 (17:03:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava vă invită, pe 1 octombrie, la TEDxAreni: „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alți invitați, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a avea și a respecta o identitate inspirată din circumstanțele sociale și cultura din care facem parte, va începe la ora 17:00. Invitații acestui eveniment sunt Dan Negru, Mihaela Nabăr, Alex Nedea, Ana-Cristina Leonte, Ancuța Bodnar, Bogdan Rădulescu, Daniela Zeca Buzura, Oxa, Horațiu Silviu Ilea, dar vor fi și alte surprize.

„La eveniment vă așteaptă și Iulius Mall Suceava, pentru a petrece împreună o seară culturală de excepție plină de inspirație. Tema primei ediții în format fizic TEDxAreni din Suceava este <În căutarea autenticității> și aduce în discuție ideea de a fi autentic într-o lume în care dictează trendurile și în care oamenii sunt îndepărtați de identitate și cultură. Astfel, evenimentul are scopul de a inspira și influența o schimbare pozitivă în această dinamică. De la ora 17.00, pe scenă vor urca pentru a împărtăși idei și povești reale de viață și legate de profesie o serie de persoane publice din România”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Sucevenii se pot întâlni cu campioana olimpică Ancuța Bodnar, prezentatorul TV Dan Negru, directoarea executivă a World Vision România - Mihaela Nabăr, jurnalistul Recorder Alex Nedea, compozitoarea și cântăreața A C Leonte, cofondatorul UNTOLD Bogdan Rădulescu, jurnalista și scriitoarea Daniela Zeca-Buzura și etnograful Horațiu Silviu Ilea, iar gazda evenimentului va fi Ștefania Cîrcu. Mai multe detalii despre speakerii confirmați la TEDxAreni 2022, dar și alte noutăți poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului. Iulius Mall Suceava este unul dintre partenerii TEDxAreni, „un eveniment ce va da glas ideilor inovative și minților creative, pentru a face un salt în față spre noi provocări și oportunități”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
„În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Storceag de sturion Ingrediente:Supă rezultată de la 2-3 kg din tacâmuri de peşteSturion ( Păstrugă, Nisetru)1,5 kgȚelină, păstârnac, morcov, ardei gras alb, ceapă, cartofi, smântână dulce (32%) 0,5 kgZeama de la 2-3 lămâiMărar proaspăt și... Citeşte