Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 225 (8142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dolarul a luat-o razna. Se vinde chiar și cu 5,2 lei

Duminică, 25 Septembrie 2022 (12:19:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dolarul a luat-o pur și simplu razna, iar cererea mare a făcut ca prețul de vânzare la casele de schimb valutar din centrul municipiului Suceava să atingă valori nemaiîntâlnite. Începând de vineri la amiază și până sâmbătă la orele prânzului, dolarul era cumpărat cu 5,02 lei și era oferit la vânzare cu 5,09 lei. Pe fondul cererii foarte mari, sâmbătă la amiază cursul la vânzare a crescut treptat și a ajuns la 5,2 lei. Duminică, dolarul se vindea cu prețuri între 5,17-5,20 lei, iar în ciuda acestei creșteri oamenii așteptau la coadă pentru a cumpăra moneda americană. La aceleași case de schimb valutar din zona centrală, pentru un dolar se plăteau 5,08 lei. Trebuie menționat că dolarul este cotat la cursul oficial al BNR, curs anunțat vineri la amiază, la 5,0679 lei, ceea ce înseamnă cel mai mare curs din istorie. Dacă dolarul american a luat-o în sus vertiginos, nu același lucru se poate spune și despre moneda europeană. Cursul de schimb era duminică similar cu cel de joi, respectiv 4,90 lei la cumpărare și 4,93 lei pentru un euro la vânzare. Nimeni nu știe exact când se va opri aprecierea dolarului față de leu și euro, dar un semnal este așteptat și de la Banca Națională a României. Totuși, nimeni nu poate oferi vreun răspuns cert la ce trebuie să ne așteptăm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolarul a luat-o razna. Se vinde chiar și cu 5,2 lei.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolarul a luat-o razna. Se vinde chiar și cu 5,2 lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei