Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 211 (8128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A fost finalizată asfaltarea pe strada Bogdan Vodă, urmează Teiului și Dimitrie Dan

Joi, 8 Septembrie 2022 (12:53:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai importante căi de comunicație din municipiul Rădăuți, strada Bogdan Vodă, a fost modernizată. Mai precis, lucrările de asfaltare de pe tronsonul până la intersecția cu strada Hipodromului au fost finalizate. Șeful executivului rădăuțean, primarul Bogdan Loghin, a afirmat că următoarele lucrări de asfaltare vor fi executate pe străzile Teiului și Dimitrie Dan și a transmis rădăuțenilor că asfaltarea străzilor reprezintă o prioritate esențială a administrației actuale. Bogdan Loghin a declarat: „Vreau să aduc la cunoștință că de când am venit la Primăria Rădăuți s-au asfaltat 7,44 kilometri de drum.  Eu zic că este un semnal bun pentru că am promis de la început că asfaltarea va fi prioritatea zero pentru mine ca primar. Cu bucurie vă anunț că am semnat pentru fonduri europene și vor intra bani pentru asfaltat pentru străzi, încă 2,7 milioane de lei, ceea ce se adună la o sumă deja primită, ajungând la 580.000 de euro, ca să intervenim tot în asfaltări. Mai avem în plan, pentru că încă nu am înaintat documentele, dar suntem în curs să semnăm pentru încă trei milioane de lei, ajungând astfel pe fonduri europene la suma de 180.000 de euro, care se vor reflecta în asfaltări. În afară de acești bani vom beneficia pe zona asfaltărilor de proiectul câștigat pe „Anghel Saligny”. Acolo sunt în jur de 12 străzi și sunt peste două milioane de  euro. Mă declar mulțumit pentru toată munca depusă și aici nu vreau să-mi asum în totalitate realizările, pentru că la Primăria Rădăuți muncim într-o echipă și vreau să le mulțumesc tuturor pentru efortul depus”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost finalizată asfaltarea pe strada Bogdan Vodă, urmează Teiului și Dimitrie Dan.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost finalizată asfaltarea pe strada Bogdan Vodă, urmează Teiului și Dimitrie Dan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Midii cu sos bulgăresc Midii proaspete care le găsiți la magazinele specializate cu raion pescăresc. (Metro, Auchan, Selgros)Operații pregătitoareMidiile se curăță cu un spălător de sârmă și se clătesc in 2-3 ape.Legume pentru sos:anrei gras roșu, roșii, ceapă de... Citeşte