Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 209 (8126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O relație cu scandal între doi tineri s-a lăsat cu bătaie pe stradă, în centrul Sucevei

Marţi, 6 Septembrie 2022 (16:01:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Scene violente s-au derulat marți, în jurul orei 13.30, în fața a numeroși martori, în plin centrul Sucevei, un scandal între două familii de romi transformându-se în bătaie în stradă, la doi pași de sensul giratoriu din fața Orange.

După cum se vede și în imagini, s-au împărțit pumni, iar unul dintre cei loviți a căzut jos, unde a mai încasat și câteva picioare în abdomen. În încăierare au fost implicați inițial trei bărbați și două femei, însă ulterior s-a ajuns la un total de peste 10 persoane implicate. În timp ce bărbații s-au amenințat și lovit, femeile au strigat, au înjurat și au făcut scene isterice.

Un echipaj de poliție care se afla în zonă a intervenit la mai puțin de două minute de la izbucnirea conflictului, în scurt timp intervenind și un al doilea echipaj de poliție. 

La mijloc este vorba de un scandal între două familii, plecat de la relația a doi tineri.

”S-a stabilit preliminar că respectivul conflict a izbucnit între o familie din comuna Pătrăuți și o familie din municipiul Suceava, pe fondul unor neînțelegeri generate de o relație matrimonială dintre doi tineri din cele două familii. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, după completarea probatoriului urmând a se extinde cercetările și cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și a se dispune măsuri procesuale față de autori, în funcție de gradul de participație penală”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

 

 

 

La audieri au fost conduși patru bărbați, din care doi aveau excoriații ușoare, care au refuzat transportul la spital sau acordarea de îngrijiri medicale.

 

O parte din cei implicați acuzau că unul dintre agresori avea asupra sa un cuțit. În iarbă a fost găsit aruncat un briceag, însă din primele date nu rezultă că acesta ar fi fost folosit la agresiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O relație cu scandal între doi tineri s-a lăsat cu bătaie pe stradă, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 4361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O relație cu scandal între doi tineri s-a lăsat cu bătaie pe stradă, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei