Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 208 (8125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorneanul căruia i-a fost incendiat microbuzul, arestat pentru 30 de zile

Luni, 5 Septembrie 2022 (14:59:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Andrei Sârbu, individul căruia sâmbătă seară i-a fost incendiat microbuzul cu care lovise, cu doar câteva ore mai devreme, alte două autovehicule, pe o stradă din Vatra Dornei, a fost arestat preventiv. Un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea de arestare preventivă și a emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile. Andrei Sârbu este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuz recoltare probe biologice de sânge. Individul în vârstă de 37 de ani este un vechi client al polițiștilor dorneni și mai are la activ și alte condamnări, una din ele de 10 luni și 20 de zile pentru fapte similare la regimul circulației. Totul a plecat de la o tamponare provocată de Andrei Sârbu, care a lovit două mașini parcate regulamentar. Unul dintre cei doi șoferi păgubiți a coborât din apartament și a început să discute cu șoferul care a provocat tamponarea, dar fără să ajungă la o înțelegere cu acesta, motiv pentru care s-au și lovit reciproc. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul care a provocat tamponarea, Andrei Sârbu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, mirosea puternic a alcool. Din acest motiv, au vrut să-l testeze, dar Andrei Sârbu a refuzat să sufle în etilotest, iar mai apoi a refuzat să-i fie prelevate probe de sânge. Verificările în baza de date au adus o nouă surpriză: bărbatul nu avea permis de conducere. Andrei Sârbu a fost reținut 24 de ore, iar duminică a primit mandat de arestare. Trei ore mai târziu, polițiștii au fost chemați din nou. Autoutilitara care a lovit cele două mașini parcate și care a rămas la locul incidentului a fost incendiată. Autorul este Andrei Bodea, un tânăr de 23 de ani, tot din Vatra Dornei. Acesta este prieten cu șoferul mașinii tamponate și după ce a auzit povestea a dorit să-l răzbune. Culmea e că pentru a ajunge la autoutilitară, tânărul de 23 de ani s-a urcat la volanul unei mașini deși era băut și nu avea permis de conducere. A fost ”premiat” cu 24 de ore de arest și este cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni: distrugere prin incendiere, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuz recoltare probe biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorneanul căruia i-a fost incendiat microbuzul, arestat pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorneanul căruia i-a fost incendiat microbuzul, arestat pentru 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei