Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 202 (8119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primii adversari ai celor de la CSU din Suceava în noul sezon al Ligii Naționale sunt vicecampioana și campioana României

Luni, 29 August 2022 (14:52:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CSU din Suceava va debuta în ediția de campionat 2022-2023 a Ligii Naționale miercuri, de la ora 17.00, pe terenul formației Minaur Baia Mare. Va fi un început abrupt de sezon pentru formația universitară, în condițiile în care, la nici 48 de ore distanță de confruntarea din Sala „Lascăr Pană”, va primi, la Suceava, vizita campioanei Dinamo București, vineri, cu începere de la ora 17.30, partidă transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

„E un început de campionat pe care sperăm să-l abordăm cu succes, asta însemnând un joc de calitate. E un început de campionat care nu se putea să fie mai greu având în vedere că întâlnim vicecampioana şi campioana României din sezonul anterior. Dacă la Baia Mare ne gândim la puncte sau măcar la un joc bun, cu Dinamo este aproape imposibil să ne gândim la un rezultat pozitiv. Sunt două meciuri în care jucătorii se motivează singuri şi îşi pot face o măsură a valorii lor. Suntem pregătiţi!”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Petru Ghervan.

„Debutăm pe un teren dificil, dar sunt încrezător că vom putea scoate un rezultat bun la Baia Mare. Sezonul precedent ne-am confruntat de trei ori cu Minaur, de două ori în campionat și o dată în Cupa României și de fiecare dată am pierdut la un singur gol diferență. A fost frustrant pentru noi și sperăm să avem mai multă șansă de această dată. Băieţii sunt nerăbdători să înceapă meciurile oficiale şi sunt motivaţi pentru această deplasare”, a adăugat secundul Bogdan Șoldănescu.

La rândul său, Darius Makaria este încrezător că „universitarii” se pot întoarce cu un rezultat pozitiv de la Baia Mare, menționând că are mare încredere în colegii săi. “Minaur pare mai bună decât anul trecut, dar asta o să vedem pe teren. Cred că vom putea face o figură frumoasă, prin care să luăm şi puncte. La asta tindem”, a declarat portarul formaţiei sucevene, băimărean la origine.

Revenit acasă după nouă ani, Răzvan Gavriloaia şi-ar fi dorit nişte adversari mai accesibili la startul noului sezon. “E o primă etapă pe care nu mi-aş fi dorit să o disputăm la Baia Mare, unde vom fi aşteptaţi de gazde cu cuţitele scoase pe masă. Sunt sigur că băimărenii sunt puşi în gardă de jocul nostru din sezonul trecut, când au avut trei meciuri extraordinar de strânse contra noastră. Publicul va pune presiune pe noi, dar sunt sigur că le vom da emoţii şi, de ce nu, să le luăm şi puncte. Iar cu Dinamo, orice meci de aici înainte va fi special pentru mine, pentru că am rămas amintiri şi oameni dragi din perioada în care am evoluat acolo”, a spus Gavriloaia.

Un lucru îmbucurător, componenţii echipei locale de handbal sunt cu banii la zi înainte de startul campionatului, iar pentru asta au ţinut să mulţumească Primăriei Suceava şi Universităţii „Ștefan cel Mare”. „Niciodată în 20 de ani nu am mai avut condiţii financiare mai serioase ca acum”, a precizat antrenorul principal Petru Ghervan.

În primele șase meciuri ale rundei inaugurale din Liga Zimbrilor s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM Constanţa – CSM Focşani 22-18, Potaissa Turda – Politehnica Timişoara 27-24, HC Buzău – Dinamo Bucureşti 22-34, CSM Bucureşti – CSM Oradea 29-26, CSM Bacău – CS Odorheiu Secuiesc 33-25 şi CSM Vaslui – Steaua Bucureşti 31-32.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primii adversari ai celor de la CSU din Suceava în noul sezon al Ligii Naționale sunt vicecampioana și campioana României.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primii adversari ai celor de la CSU din Suceava în noul sezon al Ligii Naționale sunt vicecampioana și campioana României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei