Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 202 (8119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Bucovina Vicov a câștigat Cupa Nikodemus 2022

Luni, 29 August 2022 (14:01:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa Bucovina Vicov a câștigat, duminica trecută, cea de-a XXIV-a ediție a Cupei Nikodemus la minifotbal, competiție găzduită, pe parcursul a două săptămâni, de terenul de sport cu suprafață artificială de joc de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din municipiul Rădăuți. Jucătorii echipei câștigătoare a turneului au primit o cupă, medalii, diplome și un premiu de 10.000 de lei. În finală,  Bucovina Vicov a trecut de Juventus Costișa cu 2-0. În finala mică, meciul dintre echipele Bucovina Bădeuți și Juniorii Bucovina Rădăuți s-a încheiat cu scorul de 2-0. Locul II a primit 5.000 de lei, locul III 2.500 de lei, locul IV 1.000 de lei, iar organizatorul întrecerii a oferit și alte premii pentru cel mai bun jucător, pentru sportivitate, sau pentru cel mai fidel participant ori spectator. La campionatul care a avut loc în perioada 16-28 august au participat 16 echipe dispuse în patru grupe. Trebuie remarcată prezența spectatorilor în număr mare, circa trei sute la fiecare meci, și în același timp organizarea. Organizatorul competiției, Costel Babiuc, a declarat: „Meciurile au fost spectaculoase, s-a jucat în limitele fairplay-ului, tribunele au fost pline, așa că pot spune că, la fel ca la fiecare ediție, campionatul a fost așteptat și apreciat pozitiv de rădăuțeni. Pentru că anul viitor va fi a XXV-a ediție promit că va fi o ediție aniversară cu multe surprize pentru participanți, cât și pentru iubitorii acestui sport”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Vicov a câștigat Cupa Nikodemus 2022.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina Vicov a câștigat Cupa Nikodemus 20220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei