Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 200 (8117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fundația Umanitară Nord 2001 solicită ajutorul comunității pentru sprijinirea unui tânăr în vârstă de 20 de ani diagnosticat cu cancer osos

Vineri, 26 August 2022 (12:03:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Umanitară Nord 2001 – Sânge pentru România solicită ajutorul comunității pentru sprijinirea unui tânăr în vârstă de 20 de ani, cu o tumoră gigant la piciorul drept, tânăr care a fost diagnosticat cu cancer osos.

Povestea tristă a lui Mihăiță Murariu a început acum trei ani. Avea dureri groaznice la un picior, dureri care au fost puse inițial pe seama muncii asidue de acasă. După mai multe vizite la medici, Mihăiță a fost diagnosticat, din păcate, cu cancer osos. Făcând parte dintr-o familie modestă din localitatea George Coșbuc, comuna Gorbănești, județul Botoșani, cu posibilități materiale extrem de reduse, Mihăiță și familia acestuia s-au bucurat atunci când primarul din localitate, profund impresionat de durerea prin care trecea tânărul, i-a oferit un sprijin necondiționat. Pe cheltuiala lui l-a dus la București pentru investigații și operație la Spitalul Militar. După cum a povestit tânărul, acolo a fost operat și a urmat cura de chimioterapie, însă chinul, durerea și neputința în fața bolii aveau să revină după un an și jumătate de la intervenție, când durerile au reapărut și piciorul s-a umflat din nou.

 „Nici un medic, nici cel care a făcut inițial intervenția, nu a dorit să își asume responsabilitatea unei noi operații. Mihăiță a fost amânat și refuzat până acum din zeci de motive, iar partea financiară l-a ținut departe de o clinică privată”, spun reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001, care l-au vizitat pe tânăr acasă la el, observând deznădejdea acestuia, durerea fizică și emoțională de care suferă. „Răpus de sistem, răpus de boală și împovărat de durere, Mihăiță a ales să se spovedească la preotul din sat și să se aștepte la ce este mai rău”, am mai aflat de la Fundație. După mult prea multă suferință, cazul lui Mihăiță a fost prezentat la o televiziune locală din Botoșani, în urma căreia o asociație i-a sărit în ajutor și se pare că mai are o șansă.

„După 7 luni de dureri cumplite, chin, deznădejde, refuzuri și amânări din partea medicilor, pentru Mihăiță a apărut o speranță. În curând, tânărul va fi internat la un spital din București, unde în urma analizelor și investigațiilor se vor lua decizii privind intervenția chirurgicală”, a povestit reprezentanta Fundației Umanitare Nord 2001, NH Nadia, care a fost însoțită la Botoșani, pentru a-l cunoaște pe Mihăiță, de voluntarul Ovidiu Verciuc. Mihăiță este „copleșit de boală, nu își mai găsește puterea de a vorbi, însă vrea din tot sufletul să iasă biruitor din această luptă”, spun voluntarii.

 

·        Are nevoi de ajutor! Donați și salvați-l pe Mihăiță!

Pentru Mihăiță începe un nou drum anevoios. Urmează o serie de cheltuieli cărora familia nu le poate face față, drumuri, tratamente, recuperare, pentru care Fundația Umanitară Nord 2001 apelează la oameni de bine, care susțin mereu cazurile prezentate de ei.

„Vă punem la dispoziție conturile Fundației noastre, pentru donații. Pentru toți cei care doresc să îi dea o mână de ajutor lui Mihăiță și familiei sale, notați la descriere <PENTRU MIHAI>. Toate sumele vor ajunge integral la Mihai, Fundația noastră nu percepe comisioane cazurilor pe care le susține”, transmit reprezentanții Fundației. Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în lei, sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul. Pentru firmele care doresc să contribuie și să-l salveze pe tânărul bolnav, Fundația pune la dispoziție contract de sponsorizare la cerere, pentru deducerea cheltuielilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundația Umanitară Nord 2001 solicită ajutorul comunității pentru sprijinirea unui tânăr în vârstă de 20 de ani diagnosticat cu cancer osos.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fundația Umanitară Nord 2001 solicită ajutorul comunității pentru sprijinirea unui tânăr în vârstă de 20 de ani diagnosticat cu cancer osos5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei