Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 193 (8110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maya Rotari a câștigat un turneu FRT de categoria a II-a

Joi, 18 August 2022 (13:30:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Baza Sportivă TCM din Roman a găzduit zilele trecute Cupa Emy la tenis de câmp pentru fete și băieți. Întrecerea, cotată de categoria a II-a în calendarul Federației Române de Tenis, a avut în program concursuri la categoriile de vârstă 12 și 14 ani. Printre competitori, marea lor majoritate din zona Moldovei, s-a aflat și suceveana Maya Rotari, care a făcut un turneu perfect. Sportiva legitimată la clubul Select a reușit să treacă pe rând de Ana Maria Balasca (CSM Roman), Karina Elena Onișor (ACS Sense Roman), Elena Bianca Maftei (ACS Livone București) și Delia Maria Loghin (CSM Roman), cucerind trofeul pus în joc de organizatori.

Maya Rotari se pregătește intens în această perioadă sub supravegherea atentă a antrenorului Bogdan Marasin, urmând ca în acest weekend să participe la Cupa DJST – CSM Bacău.

Tot zilele acestea, la Piatra Neamț s-a desfășurat un concurs de seniori intitulat Cupa Orhideea. Printre laureații turneului s-a aflat suceveanul Viorel Negru, de la clubul Select, care a reușit să se impună la categoria de vârstă +55 de ani după ce l-a învins în finală pe romașcanul Valentin Munteanu, cu scorul de 6-4, 6-2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maya Rotari a câștigat un turneu FRT de categoria a II-a.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maya Rotari a câștigat un turneu FRT de categoria a II-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură dunăreană Această rețetă adusă de pe meleagurile dobrogene și îmbunătățită, conține o gamă variată de pește proaspăt, cel puțin ce găsim la îndemână (Somn, Crap, Știucă, Caras, Biban).Peștele în prealabil se curăță de solzi și... Citeşte