Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 193 (8110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi candidați care aveau telefoanele la ei au fost eliminați de la ultima probă scrisă a bacului

Joi, 18 August 2022 (15:21:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi candidați din județ care susțineau ultima probă scrisă a bacalaureatului au fost eliminați din examen pentru că au fost surprinși cu telefoanele mobile asupra lor.

Tentativa de fraudă îi va costa scump pe cei doi tineri, care au rămas fără dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului maturității.

Unul dintre candidați provine dintr-o promoție anterioară, de la Colegiul Tehnic Rădăuți, șisusținea proba la disciplina biologie.

Celălalt, din promoția curentă de la Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Suceava, susținea proba la disciplina logică, argumentare și comunicare.

Joi, 18 august, s-a desfășurat proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2022.

Au fost prezenți 546 de candidaţi (272 - Biologie, 4 - Chimie, 14 - Fizică, 142 - Geografie, 10 - Informatică, 93 - Logică, argumentare și comunicare, 5 – Sociologie şi 6 - Psihologie).

153 candidaţi au fost absenți.

Conform calendarului, evaluarea competențelor lingvistice și digitale (Probele A, B, C, D) va avea loc în perioada 22-29 august 2022.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august(până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 - 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice

și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea și obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi candidați care aveau telefoanele la ei au fost eliminați de la ultima probă scrisă a bacului.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi candidați care aveau telefoanele la ei au fost eliminați de la ultima probă scrisă a bacului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură dunăreană Această rețetă adusă de pe meleagurile dobrogene și îmbunătățită, conține o gamă variată de pește proaspăt, cel puțin ce găsim la îndemână (Somn, Crap, Știucă, Caras, Biban).Peștele în prealabil se curăță de solzi și... Citeşte