Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 188 (8105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Individul care a provocat distrugeri în centrul Sucevei, reținut pentru 24 de ore

Vineri, 12 August 2022 (11:00:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care a distrus tot ce i-a căzut în cale în seara zilei de duminică, 7 august, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Marius Constantin Crâșmariu, de 37 de ani, din Hănțești, este acuzat de comiterea infracțiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. În prima fază, el a fost internat la Secția Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, iar ulterior s-a luat decizia de a fi reținut în arestul IPJ Suceava. Evenimentele care au condus la acest deznodământ au avut loc la orele serii, în zona centrală a municipiului Suceava. Marius Constantin Crâșmaru s-a ”distrat” cu panouri indicatoare, semne de circulație, lămpi de iluminat stradal, coșuri de gunoi sau geamuri. ”Colegii mei au fost anunțați de aceste distrugeri imediat după ora 22.00. Patrula auto care se afla în zona Albina a plecat imediat spre zona indicată și a ajuns împreună cu un echipaj al Poliției Municipiului Suceava. Persoana în cauză a fost depistată în zona Poștei și pentru că a opus rezistență a fost nevoie de folosirea forței pentru încătușare”, a arătat Ovidiu Doroftei, șeful Poliției Locale Suceava. Marius Constantin Crâșmaru nu este la prima ispravă de acest fel. În seara zilei de 30 iulie a distrus, tot în zona centrală, mai multe indicatoare rutiere, dar și alte bunuri. La vremea respectivă a fost ridicat și apoi transferat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni, de unde a plecat după numai 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a provocat distrugeri în centrul Sucevei, reținut pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Individul care a provocat distrugeri în centrul Sucevei, reținut pentru 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei