Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 180 (8097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania de informare a tinerilor privind riscul și efectele traficului de minori, la final

Miercuri, 3 August 2022 (09:08:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a finalizat recent campania de conștientizare a tinerilor privind riscul și efectele traficului de minori și drepturile victimelor traficului de minori din cadrul proiectului „ReACT-Reformă și acțiune pentru apărarea drepturilor copiilor, victime ale traficului uman, în sistemul de justiție”,implementat de Asociația Centrul de Advocacy şi Drepturile Omului (CADO), împreună cu Centrul European pentru Educaţie şi Cercetare Juridică (ECLER) şi Asociaţia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (IPSB).

Obiectivul campaniei  a fost de informarea 2.000 de tineri cu privire la efectele traficului de persoane în rândul copiilor, tineri care la rândul lor devin mesagerii victimelor pentru o justiție prietenoasă copiilor.

Campania a avut o serie de mesaje, printre cele mai relevante fiind:„Nu ești singur!”, „Dreptul tău îl apăr și eu!”, „Reacționăm Împreună! ”.

Liceele participante au organizat  flashmob-uri, realizând un material video, fotografii și desene cu teme privind apărarea drepturilor copiilor, victime ale traficului uman, în sistemul de justiție, care ulterior au fost postate pe pagina de Facebook a proiectului ReACT în data de 1 iunie 2022, de Ziua Internațională a Copilului.

În urma selecției realizate de un juriu, care a evaluat numărul de like-uri primite, creativitatea și mesajul fashmob-urilor, au fost declarate câștigătoare trei licee din județele Bihor și Suceava, și anume: Locul I – Liceul Teoretic nr.1. din Bratca, județul Bihor- 100 puncte; Locul II – Colegiul Tehnic nr.1 din Vadu Crișului, județul Bihor- 90 puncte; Locul III – Liceul Tehnologic nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava- 85 puncte.

Cu sprijinul colaboratorilor Consiliul Național al Elevilor, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, precum și Asociația ReSTART PLUS din Vaslui, în cadrul campaniei au participat peste 330 de cadre didactice și mai bine de 2.300 de elevidin 53 de unități de învățământ liceal din 11 județe, respectiv: Bacău, Bihor, Botoșani, Cluj, Constanța, Iași, Olt, Suceava, Timiş, Vaslui şi municipiul Bucureşti.

Pentru mai multe informații despre proiectul ReACT și campania de conștientizare derulată pe parcursul acestuia, puteți să accesați:  https://www.facebook.com/React-102125898623063/ sau puteți contacta persoanele implicate în proiect la adresa de e-mail: campanie.react@gmail.com sau la numărul de telefon 0770367769, coordonator campanie  - Ionuț Ruști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania de informare a tinerilor privind riscul și efectele traficului de minori, la final.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania de informare a tinerilor privind riscul și efectele traficului de minori, la final0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei