Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 179 (8096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Weekend cu folk de calitate la „Folkever 3 în 1”

Marţi, 2 August 2022 (13:10:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația pentru Cultură și Solidaritate Peter Tomaschek din Siret și Casa de Cultură Municipală Rădăuți, în parteneriat cu Primăria Rădăuți, Așezământul Sf. Leontie Rădăuți și Institutul Polonez București anunță lansarea proiectului “Folkever 3 în 1, ”ediția a XIV-a, în perioada 5-6 august. Potrivit comunicatului primit la redacție, obiectivul general al proiectului este contribuirea la îmbogățirea patrimoniului cultural din zona istorică Bucovina, iar scopul proiectului este promovarea excelenței în rândul tinerilor și a comunităților implicate, prin propunerea unei oferte culturale multidisciplinare. Invitații ediției suntmuzicienii Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Eugen Toboș, Cosmin Vaman și Dinu Olărașu. Principalele activități ale proiectului sunt schimburi de bune practici în domeniul managementului cultural, activități socio-culturale (lansări de carte și reviste culturale, lecturi publice, expoziții de fotografie, colocvii, dezbateri și conferințe pe teme literare și istorice, teatru, concerte de muzică folk, pop și muzică clasică). Proiectul își propune satisfacerea unui interes public general pentru cultură, prin îmbinarea armonioasă în cadrul festivalului a artelor promovate de participanți. Proiectul încurajează participarea activă a cetățenilor la viața cultural-artistică a zonei prin invitarea mai multor personalități marcante din domeniul socio-cultural. La ediția 2022 organizatorii au pregătit pentru vineri, 5 august, de la ora 18.00, la  Așezământul Sf. Leontie din Rădăuți, o întâlnire cu copiii și un concert susținut de Cosmin Vaman și Eugen Toboș, iar pentru sâmbătă, 6 august, de la ora 19.00, la Casa de Cultură Rădăuți, concert Ada Milea (în 2, 3 sau 4) și Dinu Olărașu. Prețul unui bilet este de 30 de lei/ 15 lei copii, studenți și pensionari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Weekend cu folk de calitate la „Folkever 3 în 1”.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weekend cu folk de calitate la „Folkever 3 în 1”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei