Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 177 (8094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Performanță susținută

Ion Lungu anunță suplimentarea finanțării echipei de handbal Universitatea Suceava și vrea o nouă finală de cupă europeană

Duminică, 31 Iulie 2022 (13:29:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a felicitat echipa de handbal CS Universitatea Suceava pentru performanța realizată în Polonia - câștigarea Campionatului European Universitar de handbal, anunțând și o suplimentare a finanțării alocate în bugetul acestui an, dar și un țel foarte ridicat – participarea la o nouă finală de cupă europeană la handbal masculin.

„Felicitări echipei de handbal masculin Universitatea Suceava pentru câștigarea titlului de Campioană Europeană Universitară!

Acest lucru stimulează și mai mult municipalitatea suceveană să suplimenteze finanțarea la echipa de handbal masculin, care reprezintă fanionul activității sportive la nivel local și județean.

Ne dorim să jucam în următorii 2-3 ani, o nouă finală de cupă europeană la handbal masculin așa cum s-a întâmplat în anul 2009.

Am convingerea că până atunci va fi finalizată și Sala Polivalentă de 5.000 de locuri, să avem parte și de o infrastructură modernă și corespunzătoare. Doamne ajută!”, a spus primarul Ion Lungu.

Bugetul alocat de Primăria Suceava handbalului în 2022 este de 2,5 milioane de lei, la fel ca la fotbal, dar o sumă referitoare la suplimentare nu a fost încă vehiculată, fiind necesară consultarea cu reprezentanții CSU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu anunță suplimentarea finanțării echipei de handbal Universitatea Suceava și vrea o nouă finală de cupă europeană.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu anunță suplimentarea finanțării echipei de handbal Universitatea Suceava și vrea o nouă finală de cupă europeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei