Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 167 (8084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Absolventă a Colegiului Militar, admisă prima la Academia Forţelor Terestre Sibiu, specializarea Geniu

Marţi, 19 Iulie 2022 (14:01:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihaela Maftei, absolventă a Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, conduce lista admișilor de la Academia Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” Sibiu, Facultatea de Management Militar, specializarea Geniu.

„Faptul că am intrat prima la Academia Forțelor Terestre, la specializarea Geniu, mi-a demonstrat încă o dată că munca depusă va fi întotdeauna răsplătită. În acest fel mi-am îndeplinit visul și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am arătat că orice este posibil. Îmi doresc să mențin aceeași performanță și pe parcursul celor trei ani de academie, făcându-i astfel mândri pe cei care au ajutat la formarea mea încă din liceu”, a mărturisit Mihaela.

Tânăra a fost un elev de excepție și pe parcursul anilor de liceu, ea obținând cea mai mare medie de la bacalaureat dintre colegii săi – 9,96, cu nota 10 la matematică și limba și literatura română și 9,9 la fizică.

De asemenea, absolventa ștefănistă s-a remarcat în cei patru ani de studiu la concursurile și olimpiadele de matematică și fizică, unde a obținut multe premii și mențiuni, iar rezultatele muncii sale s-au văzut și la ultimele examene din viața de elev.

„Faptul că am obținut cea mai mare medie pe colegiu și nota 10 la două dintre probele de bacalaureat reprezintă pentru mine încununarea muncii asidue depuse timp de patru ani. A fost un drum lung presărat cu provocări, dar și cu amintiri pe care le vom încununa la fiecare întâlnire cu foștii colegi pe care, complice, destinul ne-o va planifica. Examenul maturității a însemnat atât pentru mine, cât și pentru colegii mei, prima treaptă spre atingerea țelurilor promise eurilor noastre încă încremenite în seara apelului solemn sau în timpul festivității de încheiere, strigând cu toată puterea <Absolvent>”, a mai declarat tânăra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolventă a Colegiului Militar, admisă prima la Academia Forţelor Terestre Sibiu, specializarea Geniu.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Absolventă a Colegiului Militar, admisă prima la Academia Forţelor Terestre Sibiu, specializarea Geniu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei