Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 166 (8083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orașul Vicovu de Sus va fi pentru patru zile capitala minifotbalului românesc

Luni, 18 Iulie 2022 (20:40:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 11-14 august orașul Vicovu de Sus va găzdui cea de-a doua ediție a Cupei „Ion Nistor”, o competiție care va aduna la start crema minifotbalului românesc. Practic, pentru patru zile Vicovu de Sus va deveni capitala minifotbalului din țara noastră, în condițiile în care întrecerea va avea pe tabloul de concurs formații de calibru ca Boromir Râmnicu Vâlcea, câștigătoarea Supercupei României în 2022 și participantă constantă în EMF Champions League, Juventus Sibiu, dublă campioană națională și vicecampioană europeană, Premier Iași, multiplă câștigătoare a Ligii Magice, HNH Klausenburg, campioană a Clujului și învingătoare la Balkan Cup, în Bulgaria, Corvinul, câștigătoarea ultimelor opt ediții ale Campionatului de minifotbal Hunedoara, Regio Liriada, care domină în ultimii ani întrecerea municipală din Brașov, Fenix Piatra Neamț, campioană națională în întrecerea firmelor și instituțiilor publice, Belfoot Iași, campioana Ligii Speranțelor, Arsenal Iași sau Fiesta Roman. Din județul Suceava și-au anunțat prezența la Cupa „Ion Nistor” echipe cunoscute precum Mihu Acoperișuri, Las Vegas, Fritehnic, Bucovina Bădeuți sau Bucovina Vicov.

Eforturile depuse pentru a aduna la un loc o asemenea pleiadă de echipe campioane a fost unul pe măsură, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul Primăriei Vicovu de Sus și al edilului Vasile Iliuț, care este un mare susținător al sportului. De asemenea, în organizarea turneului s-au implicat activ Lucian Tărâță, Iosif Cârdei și Dimitrie Bîru, beneficiind de suportul sponsorilor Marelbo, Fritehnic, Mihu Acoperișuri, Tarsin, Las Vegas, Brown Cofee, Trutzi, Palatul Regal, Profile Decorative Breabăn, Railex, Ruth, Abel Build, Denis, Forestbrod, Peter Shoes, SolVictor, Nevalis și Liviu Funerar Expres. 

Așa se face că premiile puse la bătaie de organizatori sunt cu adevărat impresionante: 15.000 de lei pentru echipa câștigătoare a Cupei „Ion Nistor”, 9.000 de lei pentru locul al doilea, 6.000 de lei pentru locul al treilea și 3.000 de lei pentru locul al patrulea.

Lista înscrierilor rămâne deschisă până pe data de 30 iulie, echipele interesate având posibilitatea de a afla mai multe detalii accesând pagina de facebook Cupa Ion Nistor, sau apelând numerele de telefon 0753.339.505 (Lucian) sau 0755.578.303 (Iosif).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orașul Vicovu de Sus va fi pentru patru zile capitala minifotbalului românesc.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orașul Vicovu de Sus va fi pentru patru zile capitala minifotbalului românesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei