Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 138 (8055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Alternative educaționale în formarea profesională de calitate prin parteneriat – învățământul dual”, la Colegiului „Petru Muşat” Suceava

Miercuri, 15 Iunie 2022 (13:26:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceavaorganizează vineri, 17 iunie 2022, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în cantina colegiului, workshopul „Alternative educaţionale în formarea profesională de calitate, prin parteneriat – învăţământul dual”, acțiune din cadrul proiectului POT – Parteneriat, Oportunitate, Transfer de Competențe.

Directoarea Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, prof. dr. Maria Teodoreanu, a declarat că activitatea de vineri include ateliere de lucru, având ca principale subiecte de dezbatere:Reţele parteneriale - Parteneriat pentru învăţământul dual – Bune practici; Târg de joburi -activitate desfășurată în parteneriat cu AJOFM Suceava.

După primirea invitaților în Sala de festivități a Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava și a celor care participă la workshop în sistem online (via ZOOM Meeting), directoarea colegiului, Maria Teodoreanu, manager de proiect, va face o prezentare a rezultatelor proiectului. Despre rețele parteneriale și bune practici va vorbi inspectorul Dumitru Ursulean, din cadrul IȘJ Suceava, expert parteneriate. Despre parteneriat pentru învăţământul dual („Bune practici”) va mai vorbi prof. Maria Teodoreanu, manager proiect.Un al moment al acțiunii de vineri cuprinde și premierea participanţilor la competiţia profesională: prof. Cujbă Cristina, expert selecție și menținere grup țintă. La final, se va organiza și untârg de joburi -  activitate realizată în parteneriat cu AJOFM Suceava (Anca Capverde, inspector superior AJOFM Suceava).

Evenimentul se va desfășura în paralel și în mediul online, iar cei care doresc să se înscrie pentru participare online sunt rugați să menționeze acest lucru în e-mailul de confirmare, pentru a primi ulterior link-ul de participare. Sunteți rugați să confirmați participarea până joi, 16 iunie, orele 15.00, Maria Teodoreanu, manager proiect, 0722 706 453 / maria.teodoreanu@petrumusat.ro.

 

·        Ofertă. Rezultate

 

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceavaeste o școală cu peste 55 de ani de istorie și tradiție didactică care poziționează în centrul activității sale educaționale elevul, punându-i la dispoziție un mediu școlar modern, sigur și adaptat particularităților, profesioniști în educație, programe de dezvoltare personală, oportunități de formare de calitate şi angajabilitate, având la bază valori ca autodisciplina, cooperarea, integritatea, profesionalismul, respectul și responsabilitatea, după cum susține conducerea unității de învățământ.

Domeniile de formare accesabile în școală sunt fabricarea produselor din lemn, mecanică, electromecanică, protecția mediului, turism și alimentație, comerț, estetica și igiena corpului uman, prin învățământ liceal, profesional, profesional dual și postliceal.

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava a obţinut recent pentru a V-a oară consecutiv titlul de „Şcoală Europeană”. „Această recunoaştere este rezultatul efortului susţinut în implementarea de proiecte şi programe şi al muncii în echipă, profesori – elevi. Bravo echipă! Creştem împreună!”, a fost mesajul directoarei Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, prof. dr. Maria Teodoreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Alternative educaționale în formarea profesională de calitate prin parteneriat – învățământul dual”, la Colegiului „Petru Muşat” Suceava.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Alternative educaționale în formarea profesională de calitate prin parteneriat – învățământul dual”, la Colegiului „Petru Muşat” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei