Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 137 (8054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cosmin Țugui și Ioana Cozaciuc, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, pe podium la Concursul de eseuri filozofice „Din lumea Sofiei”

Marţi, 14 Iunie 2022 (13:04:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolventul de clasa a XII-a Cosmin Țugui, șef de promoție, și eleva Ioana Cozaciuc, din clasa a X-a C, ambii de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, au ocupat primele două locuri la Concursul de eseuri filozofice „Din lumea Sophiei”, organizat de Universitatea de Vest din Timișoara - Facultatea de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării. Cosmin Țugui a obținut premiul I cu eseul „Democrația – Resemnificarea unui concept consacrat”, profesor coordonator Florin George Popovici, premiu care se adăugă la numeroasele premii și distincții ce întregesc palmaresul performanței educaționale la colegiul rădăuțean.

Eleva Ioana Ștefana Cozaciuc a obținut locul II cu eseul „Zoon Politikon – Resemnificarea unui concept filosofic în lumina actualității”, coordonator: prof. Florin George Popovici.

S-au mai acordat: Premiul III: Raul-Mihai Cozlean; Mențiuni: Andreea Bula, Gianina Buruczky, Eduard-Ramon Lupșescu, Jonathan Paul-Faina, David Roberto Papp și Teodor Damian Iulian Todorese. Premii speciale: Carina Burduhos și Filip Jinga.

Eseurile distinse cu premiile I, II și III vor fi publicate în Analele Universității de Vest, seria „Filozofie și Științe ale Comunicării”, și pe platforma Syntopic.Syntopic este un proiect publicistic inedit, care încearcă să aducă laolaltă opinii, idei și autori într-un cadru de dezbatere civilizat. Este inedit deoarece își propune să introducă în spațiul românesc teme și argumente care, în general, lipsesc din dezbaterea publică. Este pluralist fiindcă nu urmărește o linie doctrinară sau ideologică, ci promovează standardele și valorile perene ale dialogului rațional și respectului față de celălalt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cosmin Țugui și Ioana Cozaciuc, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, pe podium la Concursul de eseuri filozofice „Din lumea Sofiei”.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cosmin Țugui și Ioana Cozaciuc, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, pe podium la Concursul de eseuri filozofice „Din lumea Sofiei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei