Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 130 (8047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sucevenii au suferit cea mai drastică înfrângere a campionatului

Luni, 6 Iunie 2022 (10:19:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CSM Bucovina Suceava a avut parte de un meci absolut imposibil, sâmbătă, pe terenul Unirea, în compania multiplei campioane de la SCM Timișoara. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la minuni, sucevenii nu au reușit din păcate să opună nici un fel de rezistență. Orice plecare mai lansată a unui rugbist oaspete însemna eseu, astfel că la pauză scorul era 0-80. Sucevenii nu au reușit să se opună deloc în apărare, iar pe atac au încercat câteva faze care însă s-au oprit ca într-un zid. Pe final, CSM Bucovina Suceava a avut de două ori șansa de a înscrie din lovituri de pedeapsă. Din păcate, loviturile nu s-au concretizat în puncte de onoare, iar oaspeții s-au impus cu 137-0, cel mai mare scor înregistrat în Liga Națională de Rugby.

Trebuie spus totuși că în teren s-au întâlnit o echipă formată din amatori și o echipă oaspete formată din jucători de la Naționala României, dar și din emisfera sudică, profesioniști 100%.

 

·       CSM Bucovina a început campionatul cu un lot subțire numeric

 

Peste toate, CSM Bucovina Suceava s-a înscris în Liga Națională cu un lot subțire numeric. Unii jucători au făcut tot posibilul să fie prezenți la toate antrenamentele și meciurile, însă alții nu, din motive profesionale, medicale sau personale. Așa s-a ajuns ca CSM Bucovina Suceava să se prezinte la meciuri cu echipele mari cu 17-18 jucători. Titularii nu au avut cum face față 80 de minute în fața jucătorilor de top. 

CSM Bucovina Suceava a reușit totuși să evite ultima poziție din grupa A a Ligii Naționale, după victoria obținută cu CSU Alba Iulia, 33-14.

Antrenorul-jucător Marcel Crețuleac a ținut să remarce câțiva jucători care au arătat seriozitate și constanță în această primă parte a campionatului: Gabriel Tăuteanu, Robert Cuziac, Elisei Alin, Giurcă Dumitrel, Lucian Preutescu și Iulian Nichiforiuc, ultimul fiind un jucător în vârstă de 43 de ani, care a acceptat să revină la echipă după ce s-a retras din rugby.

 

 

·       Suceveanul Alin Conache a jucat pentru Timișoara pe terenul pe care a învățat rugby  

 

La meciul de sâmbătă, pentru Timișoara au jucat și trei tineri rugbiști din județul Suceava formați la echipa de juniori de la Gura Humorului. Printre ei și Alin Conache, care a transformat eseurile oaspeților și din poziții foarte grele. Pentru Alin, terenul de la Unirea este locul în care a făcut primii pași în rugby.

Vasile Conache, tatăl său, a fost antrenorul secund al CSM Bucovina Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au suferit cea mai drastică înfrângere a campionatului.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au suferit cea mai drastică înfrângere a campionatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei