Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 129 (8046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concert coral „In memoriam Ciprian Porumbescu – 139 ani”, luni, la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central

Duminică, 5 Iunie 2022 (15:34:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corala mixtă „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina” vă invită luni, 6 iunie 2022, începând cu ora 17:00, să luați parte la un nou concert din cadrul Stagiunii Corale – Suceava 2022, care va avea loc la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central.

 Concertul va fi dedicat comemorării a 139 de ani de la trecerea în eternitate a marelui compozitor, violonist și apărător al valorilor naționale, Ciprian Porumbescu.

În semn de recunoștință, cea mai titrată entitate corală suceveană din ultimele decenii va susține un recital în care vor fi interpretate partituri corale ale unor compozitori de seamă precum: D.G. Kiriac, N. Moldoveanu, Gh. Danga, D.M. Goia, N. Ursu, L. Niresteanu , T. Popovici și bineînțeles, Ciprian Porumbescu.

Dirijorul coralei este pr. Lucian Tablan-Popescu, iar soliștii concertului sunt Valentina Tablan-Popescu, Iulian Hodan, Ioana Camară și Mihai Candrea.

Directorul „Stagiunii Corale – Suceava 2022 și managerul Coralei „Ciprian Porumbescu”, Ionuț-Vichentie Ilisoi, a spus că proiectul „Stagiunea Corala – Suceava 2022” este la a II-a ediție și se desfășoară în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Suceava.Programul, spun organizatorii, poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Pentru alte informații puteți suna la numărul de telefon +40 743 880 485 sau puteți intra pe paginile de socializare „Corala Ciprian Porumbescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert coral „In memoriam Ciprian Porumbescu – 139 ani”, luni, la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert coral „In memoriam Ciprian Porumbescu – 139 ani”, luni, la bustul lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei